İYİ Parti Sarıyer’den İASKF’ye ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın başlatmış olduğu ziyaret programları hız kesmeden devam ediyor. Sarıyer’de bulunan kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve mahalle muhtarlıklarına yapılan ziyaretlerin ardından İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı bu kez İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu ziyaret etti.

Ziyaret programı kapsamında İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı İbrahim Temur, İlçe Başkan Danışmanı Yılmaz Günaydın ile birlikte İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ali Düşmez’i makamında ziyaret etti. Yapılan ziyaret İstinye’de bulunan İASKF Orhan Saka Amatörler Evi’nde gerçekleşti. Gerçekleşen ziyarette amatör spor kulüplerinin sorun ve sıkıntıları gündeme alınarak istişarelerde bulunuldu.

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı İbrahim Temur, misafirperverliği için Düşmez’e teşekkür ederken, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ali Düşmez ise İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın spora ve sporcuya duyduğu hassasiyet için Temur’a başarılarının devamı etmesi temennisinde bulundu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.