İYİ Parti’den esnafa ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, Sarıyer’de iki gün boyunca süren yoğun programlarıyla esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, Sarıyer Merkez’de yoğun bir program gerçekleştirdi. Sabah Tarabya Vilayet Evi’nde kahvaltıda bir araya gelen İYİ Partililer ardından Sarıyer Merkez’deki Kadın Emeği Pazarı’nı ziyaretle programa başladılar. İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen programa İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Abdullah Şalcı, İYİ Parti Genel Sekreter Yardımcısı Uğurhan Tiryaki, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyeleri Şahin Aslantaş, İlker Sungur ve Coşkun Yıldırım katıldı.

ESNAFLA SOHBET EDİLDİ

Kadın Emeği Pazarı’na ziyarette bulunularak İstanbul Gönüllüleri’nin Sarıyer Merkez’deki standlarında el emeği ürünlerini satan kadınlarla sohbet edildi. Ardından Sarıyer Merkez’deki esnaf ziyarette bulunularak dertleri dinlendi ve sohbet edildi.

SARIYERLİLER DERNEĞİ’NE ZİYARET

İYİ Partililer Sarıyer’deki programları kapsamında İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz’la birlikte Sarıyerliler Derneği’ni ziyaret etti. Sarıyerliler Derneği Başkanı Hayati Kaptanoğlu, İYİ Partililere ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Sarıyer üzerine oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin sona ermesinin ardından ise İYİ Parti Sarıyer İlçe Binası’nda bir araya gelinerek Sarıyer’de yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu’nun da katıldığı İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın programında İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı Filiz Caca, Siyaset Akademisi ve Eğitim Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mehtap Bilginoğlu, Medya, Propaganda, Basın-Yayın Komisyonundan Sorumlu Başkan Yardımcısı İlkim Tuğçe Durmuş, İYİ Parti Sarıyer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aleyna Bilginoğlu ve İYİ Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı üyeleri yer aldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.