İYİ Parti’den SASİDER’e tam kadro ziyaret 

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve partinin üst düzey yöneticilerinin de yer aldığı bir grup partili Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Genç ve yönetimini ziyaret etti.

thumbnail
İlişkili Yazı

İYİ Parti’den gazetemize ziyaret

Sarıyer Sivaslılar Derneği (SASİDER) Başkanı ve iş adamı Ali Genç’in sahibi olduğu Korupark’ta gerçekleştirilen ziyarete İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Sezgin, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İl Başkan Yardımcısı Erkan Özkan, İYİ Parti İl Teşkilat Başkanı Abdullah Şalcı, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri, Sarıyer Sivaslılar Derneği yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Görüşmeye SASİDER yönetiminden de yoğun katılım oldu. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette Ali Genç İYİ Partilileri büyük bir misafirperverlikle ağırladı.

Yaklaşık 3 saat Sarıyer konuşuldu

Korupark’ta düzenlenen ve yaklaşık 3 saat süren ziyarette Sarıyer’in sorunları, sıkıntıları ve önümüzdeki yerel seçimle ilgili değerlendirmeler konuşuldu. Ali Genç’in ev sahipliğinden oldukça memnun olan İYİ Partililer kendilerine gösterilen ilgiden dolayı SASİDER yönetimine teşekkür ettiler.

Ali Genç: “Güzel bir sohbet oldu”

Ziyaretten sonra Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve İmtiyaz Sahibi Bekir Batu’yu arayıp açıklamalarda bulunan SASİDER Başkanı Ali Genç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ziyarette Sarıyer’in başta tapu olmak üzere pek çok sorununun, vatandaşların beklentilerinin ve seçimle ilgili pek çok konunun konuşulduğunu, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğunu belirtti. Genç; “Güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Ziyaretleri ile bizi çok mutlu ettiler. Sarıyer Gazetesi aracılığıyla kendilerine çok teşekkür ederiz. Sarıyer için önemli bir görüşme yaptık ” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.