Kastamonulular’dan Hüseyin Coşkun’a destek yemeği!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Salim Kain tarafından Tarabya Hakimevi’nde dün akşam düzenlenen iftar yemeğinde, Kastamonular’dan AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun’a destek açıklaması geldi. Buluşmada açılış konuşmasını yapan ve hemşehrilerine seslenen Salim Kain; “Hüseyin Coşkun başkanımıza tekrar bir omuz daha vereceğiz. Ve Sarıyer’i bu kez mutlaka kazanacağız” dedi.

Sarıyer’deki Kastamonuları bir araya getiren iftar buluşması dün akşam Tarabya Hakimevi’nde yapıldı. Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Salim Kain tarafından organize edilen iftara yüzlerce Kastamonulu ve çok sayıda önemli isim katıldı. Semazen gösteri ile başlayan ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam eden iftarda söz alan konuşmacılar, Kastamonulular’ın bu seçimde AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun’a güçlü bir şekilde destek vereceğini açıkladı.

SALİM KAİN; “BİZ BU SEÇİMİ KAZANIYORUZ”

İftarın ev sahibi Salim Kain programda ilk sözü alarak önemli mesajlar verdi. Kain şunları söyledi; “Biz Kastamonulular olarak Kurtuluş Savaşı’nda düşmanın giremediği tek şehir olarak ve Çanakkale’de en çok şehit veren ülkenin evladı olmaktan gurur duyuyoruz. Bunları bahsetmemin sebebi Kastamonu kimliğimizle özellikle ve Sarıyerli dostlarımızla üç gün sonra yaşayacağımız önemli bir belediye seçimi var. Son 15 yıldır önümüze gelmiş çok büyük bir fırsatımız var. Karşımızdaki iki partinin kavga ettiği ama bizim başkan adayımızın sadece projelerini anlattığı bir dönemden geçiyoruz. Gördüğünüz üzere biz bu seçimi kazanıyoruz ancak seçimi kazanıyoruz diye özellikle buradaki dostlar Hüseyin Coşkun başkanımıza tekrar bir omuz daha vereceğiz. Bizim oylarımızın dışında da eşimizin dostumuzun kafası karışık arkadaşlarımızı ikna edip Hüseyin başkanımızın daha rahat bir şekilde bu seçimi kazanmasını sağlamamız gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle hepimizin ayaklarına sağlık diyorum. Hoş geldiniz, şeref verdiniz.”

BAYRAKTAR; “1 NİSAN’DA KAZANAN SARIYER OLACAKTIR”

AK Parti Eski İlçe Başkanı Salih Bayraktar ise şöyle konuştu; “Hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Öncelikle böyle güzel bir organizasyon ile bizi bu güzel mekanda buluşturan başta Salim Kain olmak üzere tüm ekibe çok teşekkür ediyorum. Ayrıca katılımınızla bu güzel toplantıyı zenginleştiren, güzelleştiren her birinize ayrı ayrı gönülden teşekkür ediyorum. Değerli dostlar hayal etmek güzeldir, umut etmek güzeldir. Daha güzel olan bunları hayata geçirmektir. Hepimizin ortak hayali bütün sorunları çözülmüş, problemleri olmayan huzurlu ve refah içinde bir ilçede yaşamak değil mi? Bu zaman bu ortak hayalin etrafında toplanma ve bütünleşme zamanıdır. Yoksa herhangi bir kişi belediye başkanı olmuş, hiç önemli değil. Önemli olan Sarıyer’in kazanımı, önemli olan Sarıyer kazansın, çoluk çocuğumuzun geleceği kazansın. Seçimimiz bu yönde olsun, çalışmalarımız bu yönde olsun. Sizlerden ricam bugünden itibaren her birimiz bu sorumluluk seferberliği içinde olalım.Bugün bu kardeşimiz buradaysa neden burada? Çünkü Sarıyer’de doğmuş, büyümüş bir kardeşiniz olarak “Benim Sarıyer’e bir vefa borcum var” diyerek bu bilinci taşıyan bir kardeşiniz olarak bu sorumluluğu yerine getirmek adına sizlere sesleniyorum. Bu tarihi fırsatı kaçırmayalım, bu sorumluluk seferberliği içinde buluşalım. Bu seçimde inşallah 1 Nisan’da kazanan Sarıyer olacaktır diye düşünüyorum.”

“HÜSEYİN COŞKUN’U ŞİMDİDEN TEBRİK EDİYORUM”

Şems Çakıroğlu da şunları söyledi; “Mübarek Razaman ayının manevi ikliminden istifa ettiğimiz bu güzel ay biraz hüzünle ikinci yarısına girdi ve yavaş yavaş bizi terk ediyor. Önümüzde kalan 13 günümüzde kıymetli hüznün yerine iki müjde var, iki sevinç var. Bunlardan bir tanesi çok kıymetli Kadir gecesinin içinde bulunduğu son on gün var. Şimdiden onun istifade ederek yaşamayı Mevlam hepimize nasip etsin.  Kalan süreçte üç gün sonra Kastamonulular bu salonda karar vermiş belli ki içimizden bir belediye başkanı çıkacak. Ben belediye başkanımız Hüseyin Coşkun beyefendiyi şimdiden huzurlarınızda tebrik ediyorum. Rabbim çok güzel hizmetler yapmayı nasip etsin, kendisine ve ekibine inşallah. Hepinizi ayrı ayrı selamlıyor ve sevgi saygılarımı sunuyorum.”

“SARIYER’E AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİN EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ GETİRMEK İÇİN SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ”

Alkışlarla kürsüye çıkan AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun da iftarda şu ifadeleri kullandı; “Öncelikle yakın dostum, arkadaşım Salim Kain ve kıymetli eşi Ebru Kain’e ve yol arkadaşlarımıza, dernek ve vakıf başkanlarına teşekkür ediyorum. Sarıyer’de 15 yıldır bir yönetim var artık sona geldik.  Sarıyer’de atmosfer güzel, sokaklar güzel. Beklentiler hizmetten yana, beklentiler Sarıyer’i düşünmekten yana, Sarıyer’de beklentiler Sarıyerli’den yana. 1 Nisan sabahı bu duygu ve düşüncelere cevap vereceğiz. Kastamonuluların bizimle birlikte olması, Kastamonuluların bize değer vermesi, Kastamonuluların bugün bu sofrayı paylaşması çok kıymetli. Biz yarın sabah sizden aldığımız enerjiyle son iki günümüzü daha verimli geçeceğiz, daha çok insana dokunacağız, daha çok tebessüm edeceğiz ve daha ayrı bir coşkuyla olacağız. Sarıyer’de 15 yıldır meclis üyeliği yapıyorum. Sarıyer’in sorunlarını biliyoruz. 15 yılda yaşadığımızı, yapılmayanları bir an önce araziye yansıtmak için, arazileri Sarıyerlilerle buluşturmak için, Sarıyer’in sokaklarına coşkuyu getirmek için, Sarıyer’i AK Parti Belediyeciliğinin en güzel örneğini getirmek sabırsızlıkla bekliyoruz. Son iki günde Kastamonu hemşerilerimizin bize biraz daha fazla çıkmalarını ve biraz daha destek olmalarını istiyoruz. Herkesin mutlaka arafta kalan ya da bir sefer de olsa bize emanet oy verecek dostlarımıza ulaşmasını istiyoruz. Bizler iyi insanlarız, iyi bir siyasi geçmişimiz var. Doğma büyüme Sarıyerliyiz, ben de aslen Sivaslıyım. Hep beraber Sarıyer’de buluşuyoruz. İnşallah sizler içinde güzel şeyler yapmak istiyoruz. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, Allah’a emanet olun.”

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.