memleket-partisi-sariyer-toren
0:12

Memleket Partisi’nden 19 Mayıs kutlaması

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Sarıyer Merkez’deki resmi törene katılarak Atatürk anıtına ilk çelengini koydu.

Muharrem İnce’nin kuruluş dilekçesini dün verdiği Memleket Partisi, Sarıyer’de faaliyetlerine hızlı başladı. Geçtiğimiz haftalarda Sarıyer Büyükdere’de İlçe Binasını kiralayan  ve Mehmet Deniz öncülüğünde kuruluş çalışmalarını sürdüren Memleket Partisi’nden gençler 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Sarıyer Merkez’deki törene katıldılar. Memleket Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı çelengi gençler tarafından Atatürk Anıtı’na konuldu.

MEHMET DENİZ GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Kuruluş çalışmalarını sürdüren Mehmet Deniz de törene katıldı. Tören alanında büyük ilgi gören Deniz; “Ülkemizin kurucusu, önderimiz Atatürk’ün gençliğe emanet ettiği Cumhuriyet ve değerlerini korumaya and içen Sarıyer Gençliği ile birlikte Memleket partisi olarak ilk çelengimizi koyduk. Sarıyer  gençliği heyecanının, coşkusunun, azminin ve kararlılığının ta ki 19 mayıs 1919’daki ruhtan geldiğini gösterdiler. Memleket Partisi Sarıyer gençleri yolunuz açık olsun. Yaşasın Atatürk Cumhuriyeti ve Türk gençliği” diye konuştu.

ARAÇ KONVOYU BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Reşitpaşa’dan Mükerrem Tuncer öcülüğünde 20 araçlık konvoyla gelen gençler de 19 Mayıs coşkusunu Sarıyer’e doyasıya yaşattılar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.