MHP Sarıyer’den Kızılay’a destek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı ve Türk Kızılayı Sarıyer Şubesi kan bağışı için Ayazağa’da ve Sarıyer Merkez’de iki gün boyunca süren programlarda bir araya geldi.

Türk Kızılay Sarıyer Şube Başkanlığı ve MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı Ayazağa ve Sarıyer Merkez mahallesinde ortaklaşa düzenledikleri kan bağışında bir araya geldiler. Düzenlenen bağışta 121 ünite kan bağışı alınarak 363 kişiye can olduklarını duyurdular.

YOĞUN KATILIM OLDU

Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanı Fatih Türk, Şube Koordinatörü Aslıhan Eğilmez ve şube gönüllülerinin ev sahipliğinde gerçekleşen programda yaşadıkları mutluluklarından dolayı destek olan başta; MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar’a ve teşkilat üyelerine, MHP Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Birben Fidan’a, Milliyetçi Hareket Partisi Sarıyer İlçe Belediye Meclis Üyesi Mehmet Delihasana’a, Sarıyer ve Ayazağa Ülkü Ocakları’na , Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyeleri Murat Kotra ve Yavuz Tellioğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkan Sekreteri Osman Gür, İl Disiplin Kurulu Üyesi Hasan İlhan ve il Yöneticilerine, Milliyetçi Hareket Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Nafiz Küçük ve Şişli İlçe Başkanı Tuncer Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi önceki dönem Sarıyer ilçe başkanlarından Erdal Çoban, Pınar Mahalle Muhtarı Ayhan Yılmaz  ve Genç Kızılay Sarıyer ilçe Gönüllülerine desteklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

MHP SARIYER’DEN VATANDAŞA ÇAĞRI

MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı özellikle pandemi döneminde kritik seviyelere inen kan stoklarının arttırılması için Türk Kızılayı Sarıyer İlçe Başkanlığı ile ortaklaşa olarak düzenledikleri kampanyaya katılan herkese ayrı ayrı teşekkürlerini iletti. MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı sosyal medya hesaplarından; “Düzenli kan bağışı yap. Kan dostlarımıza katıl” diyerek vatandaşlara bir kez daha çağrıda bulundu. MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar ve MHP Sarıyer Eski İlçe Başkanı Erdal Çoban kan bağışı yaparak örnek oldular.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.