Oktay Aksu, yapımı yılan hikayesine dönen Aşevi’ni denetledi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, Eski Başkan Şükrü Genç döneminde yapımı yılan hikayesine dönen ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde sözde açılışı yapılan Maslak’taki tadilat halindeki Aşevi’ni denetledi. Başkan Aksu, seçimden hemen önce Şükrü Genç tarafından resmi açılışı yapılmasına rağmen eksiklikleri nedeniyle hizmete giremeyen aşevini en kısa sürede faaliyete geçireceklerini müjdeledi.

Sarıyer Maslak’ta yapımı yılan hikayesine dönen Sarıyer Belediyesi Hanife Füsun Ürkmezgil Sahra Mutfağı ve Aşevi’ne yeni Başkan Mustafa Oktay Aksu el attı. Şükrü Genç döneminde yıllardır atıl halde bekletilen ancak seçime sayılı günler kala 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde sözde açılışı yapılan aşevi, pek çok eksiği nedeniyle hizmet vermeye başlayamamıştı. Resmi açılışı yapılmasına rağmen yemek çıkaramayan aşevine yeni Başkan Aksu el attı.

OKTAY AKSU, MASLAK’TAKİ AŞEVİNİ DENETLEDİ

Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, Maslak’taki aşevine giderek çalışmaları yerinde inceledi. Eksiklerin bir an önce tamamlanmasını ve aşevinin yemek çıkartır hale getirilmesi talimatını veren Aksu; “Günde 5 bin Sarıyerli komşumuza sıcak yemek üretecek ‘Sarıyer Belediyesi Hanife Füsun Ürkmezgil Sahra Mutfağı ve Aşevi’nin yapım sürecini yerinde inceledik. Aşevimizi en kısa sürede komşularımızın hizmetine sunacağız ve dayanışmamızı daha güçlü hale getireceğiz.” diye konuştu.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. 17 Nisan 2024, 13:24

    Yıllardır Maslak’ta ikamet ediyorum. Maslak orta üst sınıfın ikamet ettiği bir yer. Çalışan kesim ise ya beyaz yakalı ya da oto sanayide kalifiye personel ya da işyeri sahibi.
    Maslak nüfusunun resmi olarak yüzde yirmi beşi yabancı.

    Böyle bir mahalleye aşevi açmak kimin aklına gelir?
    Hadi diyelim ki birileri akıl etti, yeni yönetim neden bu projeyi devam ettirir?

    Cevapla
  2. 16 Nisan 2024, 18:38

    Belediyenin baş şoforluk yoluda bozuk birtane yetkili bu yolları gormuyormu

    Cevapla
  3. 16 Nisan 2024, 16:01

    Sarıyer merkezdeki tüm ara yollar çok kötü durumda , çok ciddi yaralanmalara ve kazalara sebep olan çukurlar ve hatalı yapılmış yollarda kambur kumbur patlat vermiş çukurlar mevcut. Ben kendim sarıyer merkezde oturmama rağmen bu bahsettigim ana caddeye çıkan tüm sokaklardaki çöp konteyner ların çevresi çok ciddi pislik içinde ve buralarda kediler yesin diye bozuk ne kadar varsa çöp yiyecekler atılıyor. Buralar çöpler alındığında temizlenmediginden üst üste artık kokudan geçilemeyecek durumda özellikle de sarıyer halk eğitim okulunun arka tarafı buradaki hayvanlara da yazık pislik içinde yaşıyorlar, kediler de birer canlı buralara kokmuş yiyeceklerin bırakılmaması için büyük uyarı yazıları asılması gerekli. Umarım sayın başkanım bu mesajımı dikkate alırsınız. iyi çalışmalar , başarılar dilerim .syg

  4. Seçim öncesi seçmeni aldatmaya yönelik sahte açılış için CHP yönetimini kınıyorum. Durumu kurtarıp aş evini hizmete sokmaya çalışan yeni başkana kolaylıklar diliyorum.

  5. 16 Nisan 2024, 12:07

    Başkan, Sarıyer genelinde yollardaki çukur, bozuk rögar kapaklarına da bir el atarsanız..ayrıca Bahçeköy Kemer Mahallesi nde 5 yaşındaki oğlumu dahil ısırıp hastane yollarında aşıya koşturmama sebep olan saldırgan kenetli bitli pireli tüy yumağı sokak köpeklerini toplatıp barınaklara aldırırsanız Kemer Mahallesi halkı size minnettar olacak. Teşekkürler

  6. 16 Nisan 2024, 11:33

    Elinize yüreğinize sağlık, umarım Uskumruköy 3.Cad. Dragani Sitesi kanal sorununa da el atarsınız
    Ömer Suat Menali
    Yazar Çizer Mimar

  7. 16 Nisan 2024, 11:30

    Elinize yüreğinize sağlık, umarım Uskumruköy 3.Cad. Dragani Sitesi kanalizasyon yapımına da el atarsınız.
    Ömer Suat Menali
    Yazar Çizer Mimar

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.