Prof. Dr. Devrim Elvan üniversiteye geri dönüyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’nin Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Avukat ve Orman Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Osman Devrim Elvan, adaylık sürecinin netleşmesinden sonra İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa’daki görevine dönme kararı aldı. Kendisine yapılan siyasi teklifleri kabul etmeyen Elvan, “Bana bu süreçte destek veren tüm yol arkadaşlarımın her birine sonsuz teşekkür ediyorum. Kazandığım tüm dostlukları sürdürmeye devam edeceğim” diye konuştu.

CHP’nin Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Avukat ve Orman Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Osman Devrim Elvan, adaylık sürecinin tamamlanmasından sonra akademik hayatına geri dönme kararı aldı. İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa’daki görevine dönmek için dilekçesini veren ve resmi işlemleri başlatan Elvan, Sarıyer Gazetesi aracılığıyla herkese önemli mesajlar verdi. Eğitimi, kariyeri, vizyonu ve dürüstlüğü ile Sarıyer siyasetine kalite getiren Elvan, gelinen noktada herkese kucaklayıcı mesajlar verdi.

PROF. DR. DEVRİM ELVAN SİYASİ TEKLİFLERİ KABUL ETMEDİ

CHP’nin Sarıyer Belediye Başkan Adayı olarak Oktay Aksu’yu göstermesinden sonra bazı siyasi partilerden adaylık teklifi alan Elvan, kendisine yapılan tüm teklifleri kabul etmeyerek üniversitedeki görevine dönmeyi tercih etti.

“BANA GÜVENEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM”

Prof. Dr. Devrim Elvan; “8 ay önce çıktığım adaylık yolculuğunda hep yanımda olan, bana her zaman sahip çıkan ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. Her birisi benim için çok değerli ve çok özel. Bana verilen desteği, gösterilen ilgiyi hiçbir zaman unutmayacağım. Partimizin verdiği karara saygı duyuyorum ve aday arkadaşımıza başarılar diliyorum. Ben tekrar görevimin başına dönerek, üniversitedeki işime devam edeceğim. Bu vesileyle kazandığım tüm dostlukları her zaman sürdüreceğim ve dostlarımdan hiç kimseyi unutmayacağım” diye konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 14 Şubat 2024, 12:07

    İyi bir insan ve ahlak lı ve dürüst olduğu her hâlinden belli olan elvan beye bundan sonraki yaşamında ve akademik hayatında başarılar diliyorum sayenizde böyle bir değeri tanıdık ve sevdik bir chp üyesi olarak sarıyer chp siyaseti kaybettiğini düşünüyorum….

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.