Sarıgül’den TDP Sarıyer’e ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, TDP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, TDP Sarıyer İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu. TDP Sarıyer İlçe Başkanı Murat Kemer’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Sarıgül, TDP Sarıyer’in ilçeye hayırlı olması temennilerinde bulundu. TDP Sarıyer İlçe Başkanı Murat Kemer beraberindekilerle, Mustafa Sarıgül’ü ilçe binası önünde karşıladı. Sarıgül, ilçe binasını oldukça beğenerek İstanbul’daki diğer ilçelere de örnek olmasını diledi.

Sarıgül Sarıyer’de ilgiyle karşılandı

Türkiye Değişim Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’nı dolaşan Mustafa Sarıgül, partililerle bir süre sohbet etti. Oldukça samimi ve sıcak davranışlarıyla dikkat çeken Sarıgül, büyük bir ilgiyle karşılandı. Türkiye Değişim Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Murat Kemer, ziyaret programında bir selamlama konuşması yaptı.

Kemer; “Değişime buradan başlayacağız”

Kemer, öncelikle Mustafa Sarıgül’ü Sarıyer İlçe Başkanlığı binasında misafir etmekten duyduğu mutluluğu ifade etti. Kemer, sözlerine şöyle devam etti; “Çalışacağız, koşturacağız, değişime buradan başlayacağız. En kısa zamanda da inşallah Sarıyer ve Türkiye’den iktidar olacağız. Buna kesinlikle eminim. Belediyeciliği Sarıyer’de gerçek sahiplerine bırakın diyoruz.”

Polat; “TDP’de siyaset performans odaklıdır”

Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat; “İstanbul’da 23 ilçemizde 4-5 ay gibi kısa bir sürede atamalarını yaptık ve bunların çok büyük bir bölümünü de kongreye sokuyoruz. Türkiye Değişim Partisi’nde siyaset performans odaklıdır. Vatandaşını yakalayabilmekle ilgilidir. Bu ışığı biz genel başkanımızdan alıyoruz. Allah hepimizin yollarını açık etsin. Genel başkanımızı da ilçe ziyaretinden dolayı da ayrıca teşekkürlerimi ve saygılarımı ifade etmek isterim.”

Sarıgül; “Yurttaşlarımız TDP’yi büyük bir umutla bekliyorlar”

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Sarıyer İlçesi’nde bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek şunları söyledi;  “Sağlık koşulları nedeniyle arzu ettim ki çok kalabalık olmasın. Çünkü her şeyden önemlisi sağlıktır. Bu 10 günlük süre içerisinde 18 bin km yaptım. İzmir’e gittim, oradan Aydın’a gittim, Aydın’dan Manisa’ya geldim daha önce bütün Trakya bölgesini dolaştım. Bolu, Sakarya, Düzce yarın Babaeski’de olacağım ondan sonra geleceğim Erzurum, Van, Bingöl, Iğdır, Ardahan’a gideceğim. Ondan sonra Samsun, Giresun, Ordu, Trabzon hattında olacağım. Oradan geleceğim Burdur, Uşak ve Konya bölgesinde olacağım. Türkiye’mizi karış karış geziyoruz. Buraları gezdiğimde Türkiye’de gördüğüm tablo şu bütün yurttaşlarımız Türkiye Değişim Partimize hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden gerçekten büyük bir umut ve enerjiyle bakıyorlar. Türkiye’mizin gördüğüm her noktasında tünelin ucundaki ışığı görüyorum. Yurttaşlarımızın bir değişim ve dönüşüm istediğini görüyorum. Allah izin verirse de bu enerjiyi Türkiye Değişim Partisi olarak biz sağlayacağız. Çünkü bizim gövdemiz Türkiye, sağ elimiz ve sol elimiz var. Biz sağ elimizle sol elimizi birleştiriyoruz. Şefkate, varlığa, berekete, vicdana, örfümüz ve adetlerimize hoş geldiniz ve bölünmeye değil bütünleşmeye hoş geldiniz diyoruz. Ankara’ya demokrasi sofrası kurmaya gidiyoruz.

“Esnaflarımızın ciğeri yanıyor”

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, gerçekleştirdiği ziyaretlerde pandemi döneminde esnafın yaşadığı sıkıntıları da gördüğünü ifade ederek; “Esnaflarımızın ciğeri yanıyor. Ülkemizde ekonomik yangın her geçen gün artıyor. Kısa çalışma ödeneğinin mutlaka devam etmesi şarttır. Allah’ım devletimizin ve esnafımızın ışığını hiç söndürmesin. TDP iktidarında Esnaf Bakanlığı kurmayı Allah’ım inşallah bize kısmet edecek. Başbakanlığa gittiğimizde bereketli ve güzel işler yaparız diyoruz” dedi. Türkiye’nin geleceği için TDP olarak gençlere de seslenen Sarıgül; Gençler korkmayın düşüncelerinizi söyleyin. Gelin burada görev alın. Kapılarımız size açıktır. Gelin görüşlerinizi kürsülerimiz size açıktır” diye konuştu.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül konuşması sona ererken, TDP Sarıyer İlçe Başkanı Murat Kemer’e Hiçbir şampiyonun elinde madalya ile doğmadığını söyleyen Sarıgül; “Bugün burada sana ‘inşallah’ diyoruz, kongreni yapıp sandıktan delege olarak çıkınca da ‘maşallah’ diyeceğiz” sözleriyle çalışmalarında başarılar diledi. Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Sarıyer İlçe Binası ziyaretine katılım sağlayan partililerle anı fotoğrafları çekindi.

Mustafa Sarıgül’ün TDP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda yaptığı konuşma Sarıyer Gazetesi Facebook gruplarından okurlarımızla anlık olarak buluştu. Siz de Facebook’ta Sarıyer Gazetesi sayfalarımızı ziyaret ederek izleyebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.