Şükrü Genç’ten Çayırbaşı’nda iftar buluşması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Belediye Başkanı ve Bağımsız Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç, Çayırbaşı Mahallesi’nde vatandaşları iftar sofrasında buluşturdu. Açılışı gerçekleştirilen Mahmut Sedat Özsoy stadında vatandaşlara seslenen Genç, “Çayırbaşı’nda halkın sofrasındayız. Sizlerin desteğiyle Sarıyer’i yine kazanıyoruz” mesajını verdi.

Sarıyer Belediye Başkanı ve Bağımsız Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç, vatandaşlarla Çayırbaşı’nda iftar sofrasında bir araya geldi. Gerçekleştirilen program kapsamında ilk olarak Çayırbaşı Mahmut Sedat Özsoy Stadı’nın açılışını yapıldı. Çayırbaşı’ndaki program THM sanatçısı Oğuz Aksaç konseriyle başladı. Daha sonrasında ise yaklaşık 5000 komşu iftarını bir arada açtı. Oruçların açılmasının ardından ise yine Roman sanatçılar Şenol Evgi ve Gizo ile eğlence devam etti.

Yoğun ilgi ve katılımın olduğu programda Şükrü Genç, “Rahmet ve bereketin sofrası olan Ramazan iftar sofrasını kurduk Çayırbaşı’nda her zaman olduğu gibi halkımızın sofrasındayız. Sizlerin bu desteği ve sevgisiyle Sarıyer’i yine kazanıyoruz. Sizlere bu büyük organizasyona katılımınız için teşekkür ederiz” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 28 Mart 2024, 21:27

    Yoksul insanlar karnını doyurmak için gelmiş ne var bunda ? Kim iftar verse ona katılırlar zaten . Şu adamı haber yapmayın artık . Seçimi kim kazanır bilmem ama Şükrü Genç kaybedecek orası kesin ! Ve ben bu sonuçtan çok ama çok mutlu olacağım !

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.