2. Amatör Lig Temsilcilerimizin son durumları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazetemiz spor yazarı Mustafa Uslu, 4 haftası tamamlanan 2. Amatör ligde yer alan temsilcilerimiz Zekeriyaköy, Ayazağa Esen, Sarıyer 1923 Özkanspor, İ.T.Ü. 1863 Boğaziçi, Kilyos ve Uskumruköy’ün mevcut durumlarını amatör sporseverler için değerlendirdi.

Zekeriyaköy (5.Grup): 3 galibiyet, 1 mağlubiyet

Uzun yıllardır başarıya hasret olan Zekeriyaköy sezonun ilk maçında kendi sahasında grubun iddialı takımlarından Taksim’e 1-0 yenildikten sonra çıktığı üç maçın tamamını kazanarak zirvede yer almasını bildi.

5.Hafta Maçı:

Harmantepe-Zekeriyaköy

14 Nisan 2024, Pazar, 15.00, Kağıthane Bld. Seyrantepe Sahası

Ayazağa Esen (7.Grup): 3 galibiyet, 1 beraberlik

Sarıyer’in köklü kulüplerinden olan A. Esen Spor iki sezon aradan sonra yeniden 1.Amatöre döneceğinin sinyallerini veriyor.

5.Hafta Maçı:

A. Esen-Esenket İdmanyurdu

14 Nisan 2024, Pazar, 15.00, Ayazağa Atatürk Stadyumu

Sarıyer 1923 Özkanspor (10.Grup): 4 galibiyet

6 sezonluk 1.Amatör Lig hasretini dindirmek adına iyi bir kadro kurarak (Şakir, Servet, Ozan, Medet, Ali, Taylan, vb.) sezona giren Özkanspor bu özlemini sonlandıracağını ve ne kadar iddialı olduğunu dörtte dört yaparak gösterdi.

5.Hafta Maçı:

Gedikpaşa – Sarıyer 1923 Özkanspor

13 Nisan 2024, Cumartesi, 12.30, Halkalı Etap Stadı

İ.T.Ü. (11.Grup): 4 galibiyet

Geçen sezon 2.Amatör Lige düşen İ. T. Ü. ben bu ligde misafirim dercesine ilk dört haftada farklı kazandığı maçlar sonunda topladığı 12 puanla lider durumda.

5.Hafta Maçı:

Yeşilce Spor – İ. T. Ü.

14 Nisan 2024, Pazar, 16.00, İBB Mehdi Sancak Spor Tesisi

1863 Boğaziçi (12.Grup): 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet

İki yıllık arasan sonra yeniden 1.Amatör Lige yükselmek için sezona iyi hazırlanarak giren 1863 Boğaziçi Can Dizdar, Batuhan Küçükakdere, Yunus Akdağ, Enes Şahin, Halilcan Demirağ gibi eski oyuncularımın yer aldığı Mahmut Şevketpaşa takımının da yer aldığı grupta zirve mücadelesini veriyor.

5.Hafta Maçı:

1863 Boğaziçi-İstanbul Esenler Tokat

13 Nisan 2024, Cumartesi, 12. 30, Sarıyer Bld. M. Sedat Özsoy Stadyumu

Kilyos Spor (13.Grup): 3 galibiyet, 1 beraberlik

İki sezon önce Süper Amatör Ligden düştükten sonra lige katılmayarak 2.Amatör Lige gerileyen Kilyosspor başkanlığa başarılı iş adamı ve eski velim Lokman Kanat’ın gelmesi ile birlikte harekete geçti ve güçlü bir kadro kurdu. Kadroda, eski futbolcularımdan olan Yunus Sancak, Hasan Demirtaş, Emre Benli, Ferhat Sancak, Engin Yüksek, Yusuf Mukasa gibi tanınmış isimler yer almakta. Zor sayılabilecek bir grupta bulunan Kilyosporun başkan Lokman Kanat ve tecrübeli ayakları ile 1.Amatör Lige yükseleceğini düşünüyorum.

5.Hafta Maçı:

Bağcılar G. Gücü-Kilyosspor

14 Nisan 2024, Pazar, 17.00, Bağcılar Bld. Mahmutbey Stadyumu

Uskumruköy (14.Grup): 3 galibiyet, 1 beraberlik

Başkanlığını duayen futbol adamı Yaşar Elmas, Sportif Direktörlüğünü genç ve başarılı Mert Hacısüleymanoğlu, Teknik Sorumluluğunu Ziya Demirtaş ve Takım Kaptanlığını eski futbolcularımdan stilini bir dönem BJK takımında oynayan sağ bek Rosier’e benzettiğim M. Akif Kırmızı’nın yaptığı ve uzun yıllardır A takım seviyesinde başarısı bulunmayan Uskumruköy çok iyi bir yapılanma içine girdi. Kadrosunda Süper Lig tecrübesi bulunan eski öğrencim kaleci Akın Alkan’ın kardeşi Arda, tecrübeli orta saha oyuncusu Alperen Akdeniz, Kayra Çakır, öğrencim Ömer Var, Oğuzhan ve Berat gibi tecrübeli oyuncular yer almakta. Bu yapılanmanın Uskumruköy’e başarı getireceğini düşünüyorum.

5.Hafta Maçı:

Çatalzeytin Zümrüt-Uskumruköy

13 Nisan 2024, Cumartesi, 17. 00, Kağıthane Bld. Nurtepe Suni Çim Sahası

Sarıyer Gazetesi olarak temsilcilerimiz ve sporseverlere iyi bayramlar dileriz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.