SADER’de Sarıyer buluşması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Spor Kulübü’nün geleceği Sarıyerliler Derneği’nde gerçekleştirilen ve kulübün eski başkanları ile yöneticilerinin katıldığı bir toplantıyla masaya yatırıldı.

Sarıyerliler Derneği Başkanı ve Sarıyer Spor Kulübü Eski Başkanı Hayati Kaptanoğlu‘nun ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda Sarıyer Spor Kulübü eski yöneticilerinden Bayram Ali Koçoğlu, Sezai Büyükdurmuş da birer konuşma yaptı.

“Toplantının amacı yönetimi değiştirmek ve yeni bir aday çıkarmak değil”

“Buradaki toplantının amacı mevcut yönetimi değiştirmek ve yeni bir aday çıkarmak değil.” diye konuşan Kaptanoğlu, “Amacımız kulübe gönül verenler ve geçmişte bu kulüpte yöneticilik yapanlar ile kulübe sahip çıkmak. Yanında olduğumuzu göstermektir. Aksi halde Beykoz gibi oluruz.” diye sözlerine devam etti. Hayati Kaptanoğlu konuşmasında şunları söyledi, “Çocuklarımıza bir eğitim derneği adını koyduk. Burası eğitim derneği son 20 yıldır öyle. Adımızda bize güç veriyor. Sizleri bu dernek de ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Eğer ki bu dernek bir sebepten dolayı kapanırsa tüm mal varlığımızı derneğe yatıracağız. Biz son 3 – 4 seneye kadar bu topluluk her maça gideriz fakat arkadaşlar bize ne oldu biz maça da gitmiyoruz, bizim umurumuzda da değil. Böyle bir şey olur mu arkadaşlar. Tüm söyleyeceklerimi baştan söylüyorum bu bir işletmeye koz oluruz. Beykoz gibi amatör kümeye gideriz. Yirmişer tane sayabileceğim bu tür amatör kümeler var. Biz saygın bir derneğiz. Bu derneğe dışarıdan bakıldığında ‘Aman Allah’ım Sarıyer Derneği’ diyorlar ama içerisinde bir camia yok. Aslında camia varda kimse yok. Ayakta değiliz herkes uyuştu yani ne oldu bize. Şu da söyleyeyim bu toplantı kimseyi itibarsızlaştırma toplantısı değil, bizim kimseyle işimiz yok. Bu bizim kendimize gelme toplantımız. Kulüpte elimizi ayağımızı çektik değiliz ama kulübün geleceğini iyi görmüyoruz. Sizde görmüyorsunuz. Bir kaç gün sonra genel kurul toplanır gideriz. Konuşulur, toparlanırız da maçlara gidelim eksik kalmayalım. Söyleyeceklerim bu kadar sağolun varolun.”

“Bu kulüp geliri olmayan, ayaklarının üzerinde zor duran bir kulüp”

Bayram Ali Koçoğlu konuşmasında şunları dile getirdi, “Değerli arkadaşlarım bu Cumartesi günü toplantı için kimi aradıysak gelen gelemeyen herkes için teşekkür ederiz. İnanıyorum ki burada olan herkes Sarıyer Spor Kulübü’ne en az benim kadar emeği var. Bir de çok fazla emeği olanlar var. Şimdi arkadaşlar geçen kongre de ben de bir konuşma yaptım. Dedim ki ‘Bu kulübe katılacak olan yönetici bu kulübe yeni borçlar yüklenmesin’. Bu kulüp geliri olmayan bir kulüp, ayaklarının üzerinde zor duran bir kulüp. Bu yüzden daha iyi olması için toplandık. Sizin de fikirlerinizi almak istiyoruz teşekkürler.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.