Saffet Akkoyun yeniden başkan oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Spor Kulübü, başkanlık seçimi için kongresini gerçekleştirdi. Tek aday olarak çıkan mevcut başkan Saffet Akkoyun güven tazeleyerek yeniden başkan oldu.

Sarıyer Spor Kulübü geçtiğimiz haftalarda başkanlık için aday çıkmaması sonucu ertelediği kongresini Sarıyer Spor Kulübü halı sahasında gerçekleştirdi. Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun’un Sarıyer’den kulübe destek sözü alarak yeniden aday oldu. Akkoyun’un tek aday olarak çıktığı kongre ilçe siyasetçilerini ve Sarıyerli taraftarları bir araya getirdi. Sarıyer Spor Kulübü kongre programına Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar, AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Altay Unan, AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Coşgun, MHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Mehmet Delihasan, Sarıyerli vatandaşlar ve taraftarlar katıldı.

“HEDEFE ULAŞILABİLECEK YOLLARI ÇİZECEĞİZ”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan programın açılış konuşmasını Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptı.  Genç şunları söyledi; “Sarıyer’in gündemi Sarıyer Spor Kulübü, biliyorsunuz 2009’dan bu yana buralardayız ve elimizden ne geliyorsa yapmaya çalıştık. Özeleştiri anlamında her şeyi önümüze koymak da gerekiyor. Dünyanın neresine gidersem gideyim Sarıyer Spor Kulübü’nü soruyorlar. O zaman bizlerin kulübün başarılı olabilmenin şartlarını değerlendirip bu yolda gidilmesi lazım. Daha önce yapılan hataların yapılmaması ve bu geçiş sürecinin de çok iyi atlatılması gerekiyor. Nevzat Aydın ve Ferhat Göçer’in kulübe katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Sarıyer Belediyesi olarak gündemimizde Sarıyer Spor Kulübü her zaman var. Geçmiş dönemdeki hataların hiçbiri yapılmamalıdır. Aksi halde emekleri ve maddi yönlerini yok ediyor. Hedefe ulaşabilmenin yolarını çizeceğiz ve bu yolda yürüyeceğiz. Sporda siyasetin ön plana çıkarılmaması gerekiyor. Herkesin büyük bir özveriyle bu yola çıkmalıdır. Bugüne kadar emek sarf eden herkese öncelikle rahmet diliyorum. Onların bugünleri de görebildiğini ve yarınları da görmek istediklerini düşünüyorum.” Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Spor Kulübü’nü yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek özellikle katılamayan vatandaşlara seslerini duyurduğu için basına da ayrıca teşekkür etti.

“BÜYÜK BİR ÇINARI YEŞERTECEĞİZ”

CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek ise konuşmasında şunları söyledi; “2021-2022 sezonuna güçlü bir yönetim kadrosuyla giriyor olunmasının da mutluluğu içerisindeyim. Kulüpte ben de görev yaptım. Türk spor kulüpleri olağanüstü bir mali kıskaç altındadır. Sarıyer Spor Kulübü bütün siyasi partileri içinde barındıran ve bizi birleştiren büyük bir tutkal. O tutkalın etrafında büyük bir çınar ağacını yeşerteceğiz. Büyümesine ve çok da gelişmesine olanak sağlayacağız.”

“SARIYER SPOR KULÜBÜ BİZİM DEĞERİMİZDİR”

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun; “Sarıyer’in markası ve hepimizin değeridir. Siyasetin ön plana çıkarılmadığı bir zeminin oluştuğu Sarıyer Spor Kulübü bünyesinde görmek istiyoruz. Kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Emek vereceklere de şimdiden teşekkür ediyorum. Sarıyer Spor Kulübü bizim değerimiz, Sarıyer Boğaz’ın incisi ve İstanbul’un da nefesidir” diye konuştu.

“HEPİMİZİ BİRLEŞTİREN TARAFTARI OLMAMIZDIR”

MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar; “Saffet başkanıma her dönemde elini değil gövdesini taşın altına koyduğu için teşekkür ediyorum. Hepimizi birleştiren Sarıyer Spor Kulübü taraftarı olmamız ve Sarıyerliliktir. Rabbim Sarıyer’imizin yar ve yardımcısı olsun.”

“SARIYER’DE BİRLİK VE BERABERLİK OLSUN”

Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun; konuşmasını yapmak üzere kürsüye ilerlerken taraftarlar “Seviyoruz seni Saffet başkan” tezahüratları yaptılar. Akkoyun, konuşmasında Sarıyer Spor Kulübü’nün yaşadığı başarısızlıkların dayandığı maddi imkansızlıklar olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi; “Sarıyer Spor Kulübü’nde kimseye siyaset yapmaya müsaade etmem. Bütün partilerimiz bizim canımızdır. Birlik ve beraberlik olmazsa başarı nasıl olsun! Tabi ki başarısızım bir üst lige çıkaramadık takımı… Ama bu başarısızlıkların altında ne yatıyor ona da bakmak gerekiyor. Nerede oynayacak gençler, kamp binamız yıkılmak üzere. Devletten ve muhalefetten kulübümüz için yer istiyorum. İlerleyen günlerde toplantılarımız olacak ve ilçemizdeki siyasetçilerin kapılarını da tek tek çalmaya başlayacağız.”

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU

Tek liste halinde seçime giren Saffet Akkyon’un başkanı olduğu liste takım halinde yönetim kuruluna seçildiler. Buna göre; Saffet Akkoyun (Başkan), Ferhat Göçer, Azade Zeynep Haksal, Meltem Yücel Pir, Hüseyin Coşgun, Şener Fındık, Mert Baki, Yunus Elmas, Hulusi Hakkı Derici, Bayram Ali Koçoğlu, Zafer Öztürk, Cemal Kabil, Arif Odabaşı, Cengiz Tabak ve Atilla Güanorta yönetim kurulunu oluşturdular.

Sarıyer Spor Kulübü’nün 17:30’da başlayarak yaklaşık 1 saat süren kongresi Sarıyer Gazetesi’nin Facebook grubundan Canlı Yayın ile okurlarımızla buluştu. Siz de Sarıyer’de yaşanan gelişmelerden sıcağı sıcağına haberdar olabilmek için Facebook’ta gruplarımızı ziyaret edebilirsiniz. Sarıyer Gazetesi olarak Saffet Akkoyun’u tebrik eder, başarılar dileriz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.