saffet-akkoyun-basin-toplantisi-istinye
5:25

Saffet Akkoyun’dan basın açıklaması

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Spor Kulübü Onursal Başkanı Saffet Akkoyun, Sarıyer’in yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Olağanüstü Kongre’de başkanlığa yeniden aday olacak mı sorusunu olumsuz yanıtlayan Akkoyun, “Ben o kadar zaman verdiğim emeklerimin görülmediği bir ortamda, bıraktığım günden bugüne yeniden artan borçlarıyla kulübe nasıl başkan olayım? Beni bu sürece sokmaya çalıştıklarını görüyorum ama mümkün değil” dedi.

Sarıyer Spor Kulübü’nün Olağanüstü Kongresi’ne sayılı günler kala Sarıyer’in gündeminde kulübün yeni başkan adayı kimin olacağı ve eğer aday çıkmazsa kulübü gelecekte neler beklediği oluyor. Sarıyer Spor Kulübü Onursal Başkanı Saffet Akkoyun, İstinye’de bir basın toplantısı düzenledi. Sarıyer’in yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Akkoyun, kulübe 11 yıl hizmet verdiğine dikkat çekerek kendisini rahatsız eden gelişmeleri anlattı. Kulübün yeni başkanı ve yönetiminden vefa göremediğini belirten Akkoyun, bu durumun kendisini üzdüğünü söyledi.

“SARIYER İÇİN ELİMDEN GELENİN FAZLASINI YAPTIM!”

Bugüne kadar Sarıyer Spor Kulübü için maddi ve manevi elinden ne geliyorsa yaptığını söyleyen Saffet Akkoyun, Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Ali Genç’e de desteğini hiçbir zaman esirgemediğini söyledi. Geçtiğimiz günlerde ablaları kaza geçiren Ali Genç’i telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini sunduğunu anlatan Akkoyun, “Bu süreçte benimle ilgili yazılan haberler son derece yanlıştır. Ben kulübe yeniden başkan olmaya çalışmıyorum. Zaten bu bana defalarca söylendi ama kulüp bugün benim bıraktığım yerde değil. Borçları gittikçe artmış ve bu durum şu anki başkanla yönetiminin sorumluluğundadır. Ben bugüne kadar sık sık basın toplantısı düzenleyip sizlerle bir araya gelmedim. Bu konuları çok konuşmak istemiyorum ama benim de bir gururum var. Saffet Akkoyun’dan ne istiyorsunuz? Ben bu kulüp için elimden geleni zaten yaptım. Hepimizin ailesi var. Neden beni zor duruma düşürüyorsunuz? Ben kulübe yardımcı olmak üzere bir yönetim listesi oluşturup sundum. Ali Genç’in Sarıyer’de olmadığı süreçte kulübe vakit kaybettirmemiş olduk. Benim amacım yeniden başkan olmak değil! Sarıyer Spor Kulübü’ne sahip çıkılsın. Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Ali Genç gelsin ve Olağanüstü Kongre’de yer alsın. Yapılması gereken budur” diye konuştu.

“KULÜBÜ AYAĞA KALDIRMAYA GÜCÜM YETMEZ”

Sarıyer Spor Kulübü’nü kendisinden borçları azalmış bir şekilde alan ve şimdi yeniden içinden çıkılmaz bir borca girdiklerine dikkat çektiği yönetime seslenen Saffet Akkoyun, “Bu süreçte benden yardım isteselerdi ben yine elimden ne geliyorsa yardım ederdim. Ama şimdi gelinen şu süreçte benim de gücüm yetmiyor. Kulübe yeniden aday olmak istemiyorum. Bana kimse zorla aday olacaksın diyemez” ifadelerine yer verdi. Akkoyun, açıklamalarının ardından basın mensuplarının sorularını da yanıtlayarak değerlendirmelerde bulundu.

Sarıyer Spor Kulübü Onursal Başkanı Saffet Akkoyun’un önemli açıklamalara yer verdiği basın toplantısı Sarıyer Gazetesi İnstagram’dan kesintisiz ve Facebook gruplarımızdan da aralıklarla gerçekleştirdiğimiz canlı yayınlarımızla okurlarımıza ulaştı.

SAFFET AKKOYUN’UN AÇIKLAMALARININ TAMAMINI İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ:

https://www.instagram.com/tv/CuZCgkyrS5h/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.