sariyer-spor-kulubu-basin-yemegi-toplanti
4:36

Sarıyer Spor Kulübü’nde basın buluşması

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Ercan Çamırcı, Sarıyer’in yerel basın mensuplarını ağırladı. Sarıyer Spor Kulübü binasında gerçekleşen basın toplantısında kulübün gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Çamırcı; “Yönetim olarak bunun bir bayrak yarışı olduğunu biliyoruz ve yeni bir yönetim olarak devraldığımız bayrağı olabildiğince taşıyabileceğimiz en yüksek noktaya taşımakta da kararlıyız” dedi.

Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Ercan Çamırcı, Sarıyer Spor Kulübü binasında Sarıyer’in yerel basın mensuplarını ağırladı. Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Ercan Çamırcı’ya, Sarıyer Spor Kulübü Genel Kaptanı Zafer Öztürk, Sarıyer Spor Kulübü Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, Yönetim Kurulu Üyesi (Basın-Medya) Tülin Hattat, Cenk Laleli ve komisyon üyeleri yer aldı. Toplantıya Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, Haber Müdürü Rukiye Ay ve Muhabir Gizem Doğan katıldı.

“SARIYER SPOR KULÜBÜ’NE EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Ercan Çamırcı, göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmaları Sarıyer’in basın mensuplarıyla ilk kez bir basın toplantısında paylaştı. Kulübün sevilen başkanı Çamırcı; “Sarıyer Spor Kulübü’nün kuruluşundan bugüne kadar gelen başkanlarımız, yöneticilerimiz, taraftarlarımız, destekçilerimize şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yönetim olarak bunun bir bayrak yarışı olduğunu biliyoruz ve yeni bir yönetim olarak devraldığımız bayrağı olabildiğince taşıyabileceğimiz en yüksek noktaya taşımakta da kararlıyız. Tabii ki birçok destekçilerimiz oluyor, yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca şunun farkındayız, Sarıyer Spor Kulübü herhangi bir spor kulübü değildir ve birçok destekçisi olmadan varlığını sürdürme imkanı yoktur. Yönetim olarak bize her zaman maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Erdal Aksoy beyefendiye, Onursal başkanımız Salih Bayraktar Bey’e, Himmet Karadağ Bey’e ve ilçe belediyelerin desteğini almadan faaliyetlerini sürdüremediğini bildiğimiz için Belediye başkanımıza ve diğer yöneticilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu zamana kadar yaptıkları destekleri için şükranlarımı sunar ve gelecekte de desteklerini beklediğimizi dile getirmek istiyoruz. 80’li yıllarda İstanbul’a geldiklerinde maçını kaçırmadıklarını söylemişlerdi. Bu da Sarıyer Spor Kulübü Başkanı olarak ayrı bir onur verdi” diye konuştu.

“BU SENE HİKAYEMİZ VE HEDEFLERİMİZ BAMBAŞKA!”

Sarıyer Spor Kulübü Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, takım ve oyuncularla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başarılı teknik direktör, kulübün eksiklerini ve dolayısıyla bunun oyunculara yansımasını da ele alarak şunları söyledi; “Bu süreçte birbirine yakın, top hakimiyeti bizde olan ve en önemlisi oyun gücü olan bir takım olması gerekiyor. Takımla ilgili ekstra bir şey söylemeye gerek yok. Ne kadar hazırlık yapıldı ve kaç tane hazırlık maçı oynandı hepsi ayrı şeylerdir. Biz hazırlık maçı yapmadan lig maçı oynadık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu sene hikayemiz bambaşka, hedefler bambaşka… Herkesin heyecanı yüksek, takımımızın da enerjisi her maçta kazanmak içindir. Her top için, her saniye için mücadele eden bir takımız. “Benim istediğim takım bu” diyeceğim süreç için daha çok mesafemiz var.”

Sarıyer Spor Kulübü’ne dair son gelişmelerin, statta devam eden çalışmaların ve gelecekte hedeflenen başarıların ele alındığı toplantıda Sarıyer’in yerel basın mensupları da Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Ercan Çamırcı ve Sarıyer Spor Kulübü Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar’a sorularını yönelttiler. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen basın toplantısında Çamırcı, basın mensuplarına günün anısına hazırladıkları Sarıyer Spor Kulübü logosu yer alan kupa bardakları hediye etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.