Sarıyer’den taraftarını sevindiren galibiyet!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Spor Kulübü, hafta sonu kendi sahasında karşılaştığı Düzcespor’u 2-0 yenerek, taraftarlarını sevindirdi. Yusuf Ziya Öniş Stadyumu’nda galibiyet sevinci yaşayan Sarıyer Spor Kulübü, maçı izlemeye gelen taraftarların desteğiyle de moral buldu.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta, Düzcespor ile karşılaşmasında Sarıyer Spor Kulübü rakibini 2-0 yendi. Sarıyerli taraftarların yoğun ilgisiyle dolan statta tezahüratlar Sarıyer için yükseldi. Maçı taraftarlarla birlikte izleyen isimler arasında Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, Sarıyer Spor Kulübü Onursal Başkanı Saffet Akkoyun, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, meclis üyeleri, STK’ların temsilcileri, muhtarlar da yer aldı. Düzcespor’u kendi sahası Yusuf Ziya Öniş’te konuk eden Sarıyer Spor Kulübü, ilk yarıyı beklenen performansı gösteremedi. Maçın ikinci yarısından itibaren hızını arttırarak golleri bulan takımda coşku da git gide arttı.

SARIYER’E GALİBİYET O GOLLERLE GELDİ

Oyuncu değişikliğiyle 70.dakikada maça giren Ali Dere‘den ilk gol 75.dakikada geldi. 90+5’te Oğuzhan Akgün‘den gelen ikinci golle rakibini 2-0 mağlup eden Sarıyer Spor Kulübü, puanını da 34’e yükseltti. Bu başarısıyla ligde umutları yükselterek taraftarlarınca güven tazeleyen Sarıyer Spor Kulübü hayati önem taşıyan maçtan Ali Dere ve Oğuzhan Akgün’ün golleriyle galip ayrıldı. Sarıyer Spor Kulübü 2 – 0 Düzcespor maçın ardından gözler haftaya deplasmanda Aksaray ile karşılaşılacak olan maça çevrildi.

“SARIYER SİZİNLE GURUR DUYUYOR”

Sarıyerli taraftarların coşkusuna ortak olarak maçı izleyen Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu; sosyal medya hesaplarından “Zafer bizim” diyerek yaptığı paylaşımında “Sarıyerimizin Düzcespor’u 2-0 mağlup ederek kritik bir galibiyete uzandığı müsabakayı tribünden takip ettim. Sarıyerimizin teknik kadrosundan sporcularına, yönetiminden tribündeki vefakar taraftarlarına kadar Beyaz Martı’ya gönül vermiş tüm camiamızı tebrik ediyor, kulübümüzün bu inancının ve direncinin devamını diliyorum. Sarıyer sizinle gurur duyuyor” ifadelerine yer verdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.