Cengiz ve Çolak ailelerinin mutlu günü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer’in eğitim, spor ve siyaset alanlarında tanınan ve sevilen ismi Edip Cengiz’in kızı Elif Hilal Cengiz, Tolga Çolak ile dünya evine girdi.

Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen nikah töreniyle Elif Hilal Cengiz ve Tolga Çolak evlendi. Sarıyer’de eğitim, spor ve siyaset alanında sevilen isimlerden Edip Cengiz’i kızının nikah töreninde sevenleri yalnız bırakmadı.

Yaşar Kemal Kültür Merkezi’ndeki oldukça kalabalık olan nikah törenine AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, AK Parti 22. ve 23. Dönem Sivas Milletvekili Selami Uzun, AK Parti 24. Dönem Sivas Milletvekili Ali Turan, Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doçent Dr. Mehmet Yorulmazlar, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Genel Sekreteri Neşe Gündoğan, Üsküdar AK Parti Eski Dönem İlçe Başkanı Zekeriya Erdim, Kağıthane Belediyesi Eski Başkanı Ziraat Bankası Yüksek Kurul Üyesi Fazlı Kılıç, Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Genç, Sivas AKDER Akıncılar İlçe Dernek Başkanı Ümit Sözcü, BBP İstanbul Başkanı İl Başkanı Av. Mutlu Furtuna, Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Av. İsmail Demir, BBP Sarıyer İlçe Başkanı Gencay Çiftci, Saadet Partisi Beşiktaş İlçe Başkanı Gazi Kılıç, Kocataş Muhtarı Serdal Doğan, Sarıyer Merkez Muhtarı Sinan Yüksel, Pınar Mahallesi Muhtarı Ayhan Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

MUTLULUĞA “EVET” DEDİLER

Elif Hilal Cengiz ve Tolga Çolak çifti bir ömür boyunca mutluluğu paylaşmaya “evet” dediler. Edip Cengiz, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan çok değerli davetlilere teşekkürlerini sundu.

Sarıyer Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.