Genç ve Erkencioğlu ailelerinin mutlu günü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Genç’in kızı Nazlı Genç, Ediz Erkencioğlu ile Çubuklu 29’da düzenlenen görkemli nikah töreniyle evlendi.

Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Genç’in kızı Nazlı Genç, Ediz Erkencioğlu ile Beykoz’daki Çubuklu 29’da düzenlenen görkemli nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi. Geceye çok sayıda konuk katılarak genç çiftin bu mutlu gününe ortak oldular.

Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Kastamonulular Konfederasyonu Başkanı Remzi Şen, MHP İstanbul Hukuk ve Seçimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Haluk Sonsuz genç çiftin nikahına şahitlik ettiler. Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve İmtiyaz Sahibi Bekir Batu ve ailesinin de katıldığı nikah törenine Sarıyer’den muhtarlar, iş adamları ve STK yöneticileri olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

MUTLU BİR YAŞAMA ADIM ATTILAR

Nazlı Genç ve Ediz Erkencioğlu çifti bir ömür boyu mutluluğa “evet” dediler. Nikahın kıyılmasının ardından davetliler Çubuklu 29’da görkemli manzara ve ikramlarla gecenin ilerleyen saatlerine kadar keyif dolu anlar yaşadılar. Sarıyer’in sevilen ismi Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı (SASİDER) Ali Genç, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini iletti.

Sarıyer Gazetesi olarak Nazlı Genç ve Ediz Erkencioğlu çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.