Hümeyra Gürsoy Armonia Bosphorus Garden’de

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer siyaset ve sanat camiasının uzun yıllar organizatörlüğünü yapan Hümeyra Gürsoy yeni mekanı Armonia Bosphorus ile Sarıyerlilere merhaba dedi.

Sarıyer’in tanınan ve sevilen isimlerinden Sarıyerli yazar, sosyolog ve organizatör Hümeyra Gürsoy, daha önce işletmeciliğini yaptığı mekanlarda verilen davetlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vehbi Koç, Mustafa Koç, Cavit Çağlar, Turgut Özal gibi isimlerin aralarında bulunduğu protokollere organizasyonlar sağladı. Sağlık Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, STK ve birçok önemli kuruluşun da organizasyonlarını başarıyla yerine getirerek pek çok siyasinin ve sanat camiasının aradığı isimlerden biri olmuştur.

Hümeyra Gürsoy artık Sarıyer Büyükdere’de kapılarını açan Armonia Bosphorus Garden‘e deneyimlerini aktarıp profesyonel hizmet kalitesiyle fark yaratarak mekanın organizasyon sürecinde yer alacak. Büyükdere’deki seçkin mekanlardan olan Armonia Bosphorus Garden, 700 kişilik bahçe ve 350 kişilik kapalı mekanın yanı sıra 120 kişilik bir kafeteryaya sahip. Mekanda düğün, nişan, toplantılar, iş yemekleri ve kokteyl gibi birçok organizasyonu hayalinizdeki gibi muhteşem bir şekilde geçirmenizi sağlıyor.

Sarıyer Gazetesi olarak Hümeyra Gürsoy’a yeni görevinde başarılarının devamını dileriz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.