Mayıs ayında burçları neler bekliyor?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlülerin Yaşam Koçu Hatice Ersöz, Mayıs ayında burçları neler bekliyor Sarıyer Gazetesi’ne özel yorumladı.

KOÇ BURCU: Birinci evimiz olan ve sloganı kendim demeyi hedefte tutan Koç burçları oldukça hararetli bir Mayıs ayı geçirecekler. Çünkü üçüncü evimizde Mayıs ayının dördünde kanlı ay düğümü nedeni ile hiç ummadık konularla yüzleşebilir ve asabi, gergin olabilirler. Çözüme yönelik hamleleri olacaktır. 7 Mayıs Akrep burcunda dolunay olması içsel dünyalarını harekete geçireceğinden gergin ve oldukça sorunlu bir ay geçirebilirler. Kesinlikle öfkeli hareketlerden kaçınmalılardır. Ayriyeten Satürn, Venüs ve Jüpiter retroları var… Bu her konuda zorlu ve kaderin kuvvetli etkisini hissedecekleri Mayıs ayı sağlık ve estetik ya da prestij konularında çok daha ince düşünecekler. Ani işten ayrılmalar olabilir ve bu konular detaylı gözden geçirilmesi gereken konular olduğundan fevri ya da aceleci davranmamalıdırlar. Ön yargılarının genelde muzdaripliğini yaşasalar da yine de bu huylarından vazgeçmezler ve canları isterse ya da modları yerindeyse oldukça cömert ve kibar olabilirler. Gösterişli olmaktan vazgeçmez ve kendilerine yatırım yapmakta sınır tanımazlar… Mayıs ayı çok duygusal ve aksiliklerle dolu bir ay olsa da Koçlar için sağduyulu davranırlarsa daha rahat sorunların üstesinden geleceklerdir. Başkalarının kusurlarını göz önünde tutmaktansa kendi kusur ya da baş edemedikleri olumsuz tavırlarını ya da tekrarlamaktan vazgeçemedikleri hataların üzerine gitmelerini ve kendilerini ciddi anlamda sorgulamalarını tavsiye eder, kıvrak zekanızı da göz ardı etmemenizi öneririm. “Kaybettim” demeyin henüz bunun için çok erken ve siz mücadele konusunda uzmansınız. Kafaya koyduğunuzda halledemeyeceğiniz bir konu olamaz. Sağlığınız biraz da sizin elinizde, alışkanlıklarınızı gözden geçiriniz.

BOĞA BURCU: İkinci evimiz olan Boğa burcumuzda Mayıs ayı fiziksel hiç olmadıkları kadar hareketli ve koşturmaca dolu bir ay olurken fazla kilolar gözden geçirilecek ve bu konuda istikrarlı davranmaları gerekecek. “Su içsem yarıyor” diyen geneli balıketli ya da kilolu olan Boğa’ların yemekle arası çok iyidirler ve üzüldüklerinde bile bilinçsizce yemek yerler. Çok hareketli değil sakin ve ağır bir yapıya sahip olmaları onları en ciddi ya da bazen en sert görünümlü insanlar yapabiliyor. Mayıs ayı tam tersi olabilir ve artık idare etmekten yoruldukları konuları ve olumsuzlukları muhatapları ile tartışabilir ve talepleri konusunda net bir tavır sergileyebilir. Özelikle kanlı ay düğümü ve Satürn retrosu Boğa’ların psikolojik yapısını olumsuz etkileyebilir. Kendine acımayı ve çevresine kırıcı bir tutum sergiletebilir. Aradıkları rahatlığı hiçbir zaman bulamayacağına inanır ama mücadele etmekten de asla vazgeçmezler. Rahatlık, lüks ve konfor onların vazgeçemediği unsurlardır. Herkesle samimi olmazlar ve oldukça kinli bir burçtur. Kendilerine yapılan her türlü yanlışı asla unutmaz ve iade etmek konusunda da en doğru zamanı beklerler. Bu konudaki tavırları da hedefe ulaşana kadar politiktir. En dikkat ettikleri yerleri kalbidir çünkü hastalıklardan çabuk etkilenirler. Bir konuyu enine, boyuna incelemeden harekete asla geçmezler ve Mayıs ayı onlar için yeter dedikleri konuları sonlandırma ve çözüm alma ayı olup bir yandan da evhamlı ve endişeli tutumları artabilir. Parasal konularda çok dikkatli davranmaları gerektiğini unutmayacakları bir ay. Her şeyi kendi içlerinde yaşarlar. Sorunlarını insanlarla çok fazla paylaşmazlar… Ani kayıp haberleri alabilirler ve uzun soluklu olmasa da kısa yollar yapabilirler.

İKİZLER BURCU: Üçüncü evimiz olan İkizler burcunda öncelikle hatırlatalım 4 Mayıs’ta KAD (kanlı ay düğümü) gerçekleşecektir. Ayriyeten yine akrep burcunda gerçekleşecek dolunay sizi adaletsizliğe karşı sert bir şekilde durmayı öğretecek ve karşı karşıya kalacağınız insanlarla nezaket dışı tartışmalara girmenize neden olacaktır. Ayrıca yine Mayıs ayında Satürn, Venüs ve Jüpiter retroları olacak ve özelikle insanlarla iletişimimiz sekteye uğrayabilir ve elektronik aletlerde bozulmalar, ilişkilerde karmaşalar ve kargaşalar yaşanabilir. Maalesef üçüncü evimiz olan İkizler’deki kanlı ay düğümü başta ikizler olmak üzere tüm burçların sağlığına ya da sosyal mesafesine dikkat etmesi gereken oldukça zorlu bir ay geçireceğimizin de habercisidir. Akciğerlerimizde yaşanabilecek olumsuzluklara dikkat etmemiz lazım ve bu ay maalesef korona virüsün pik yapacağı bir ay olup tüm olumsuzluklara sağlıklı beslenmeyi elden bırakmayarak ve tedbirli davranarak hazırlıklı olmak gerekir. Randevular ve planlarda ileriki dönemlere bırakılacaktır. Beklediğiniz birçok konular değişime uğrayarak kendiliğinden hallolacak ve çabaladığınız ve ön plana aldığınız kararları uygulamakta acele etmeyiniz. Çünkü mayıs ayı bu konularda aceleci davranmamanız gereken bir ay olacağından yerinde davranmak en makbulü olacaktır. Çok girişken ve çalışkan bir kimyaya sahipsiniz ve tüm olumsuzluklara rağmen siz ne yapar bir yolunu bulursunuz. Klişeleşmiş ilişkiler size göre değil ve baskı altında tutulmaktan nefret ediyorsunuz. Olumsuz olayların sizin özgürlüğünüzü kısıtlamasına izin vermeyecek ve gerekirse kapıları çarpıp gitmeyi de bileceksiniz. Kendinizi müdafaa etme konusunda üstünüze pek yoktur ve verdiğiniz çabaların takdir görmemesi de sizi ayriyeten asabi bir hale getirebilir. Merkür gezegeninizin size kattığı takdir görme çabanız ve adalete olan inancınızdır ve bu konularda hiç taviz de vermeyecek yine çoğu konularda kendi kararlarınızı uygulayacaksınız. İdealist yapınız göz dolduracak ama hedeflerinize de çok uzak değilsiniz.

YENGEÇ BURCU: Dördüncü evimiz olan Yengeçlerin öncelikle onların tabiri ile hayatları aşk ve iletişim, hak ve hukuk konularında karışık olup içinde bulundukları ve çözüme henüz ulaşmamış konular yeterince Mayıs ayında da ön planda olacak. Sindirim sorunları ve göğüs ağrıları ya da kalp çarpıntısı ve hormonel sorunlar ortaya çıkabilir. Hanelerine çok düşkün olan ve sevdiklerini canı pahasına korumayı bilen Yengeçler, dış etkilere ve gereksiz sorun yaratan ve taraflarına haksızlık yapan insanlara karşı ne kadar yorgun ve bezgin olsalar da savaşma ruhuna sahip olduklarından taviz vermeyecek ve her türlü hamleden kaçınmayacaklardır. Mayıs ayındaki kanlı ay düğümü önemli bir durum olacaktır Yengeçler için. Çünkü Ay, dünya yörüngesine girecek ve zaten yönetici gezegeni ay olan yengeçlerde ruhsal dengelerde hassasiyet ve aniden gelen ağlama güdüleri ve sinir boşanmalarının yoğun olacağı Mayıs ayı bilinçaltının aslında bir bakıma temizlenmesini de sağlayacaktır. Parasal konularda yeni alternatifler ortaya çıkacak ve bu sizi mali konularda rahatlatacaktır. Siz iç dünyanızda yapayalnız bırakılmış ve gösterdiğiniz tüm gayretin ve çabanın karşılığını alamamanız sizi çok üzüyor. Aşka ihtiyacınız var ve bazen çok fazla dertleşme ihtiyacınız, anlatma güdüleriniz gündemde olacak. Bu konuda bir uzmandan da yardım almaktan çekinmeyeceksiniz. Uykularınız yaşadığınız sorunlardan dolayı maalesef düzenli olmamakla beraber akışlı uyuyamamaktan yakınabilirsiniz. Çünkü iç sesiniz size aynı soruları soruyor ve siz bir konuyu hak etmediğinizde tüm kimyanız bu olumsuzluklardan ciddi etkileniyor! Boyun ve sırt ve bel ağrılarının en büyük nedenlerinden biri de gündelik hayatınızdaki sorunlar sizin zaten çok hassas olan sinir sisteminizi olumsuz etkiliyor ve buna bağlı siyatikler ve kramplar olabiliyor. Lütfen sabrı elden bırakmayın ve siz çok dirençli, sevgi dolu bir burçsunuz ve aşamayacağınız engel yoktur. Ev alma ya da satma ve araç alma konuları bu mayıs ayında sizin gündeminizde olacak ve çevrenizden bazı yakınlarınızdan maddi ve manevi destek göreceksiniz.

ASLAN BURCU: Evet, gelelim Aslan burcuna ve beşinci evimizin gezeni güneştir. Benlik, ego ve enerjiyi temsil eder. Tutkulu ve takıntılı aşkların insanıdır Aslanlar. Mayıs ayı onlar için biraz yerinde sayacakları bir ay olacak. Takdir görmek her insanın istediği bir duygu olsa da Aslanların sanatsal ruhları dış çevreden olumlu etkiler görmeyi ve beğenilmeyi çok daha fazla bekler. Mayıs’taki kanlı ay düğümü ve Satürn, Venüs ve Jüpiter retroları Aslanları huysuz ve kavgacı yanı sıra kıskanç bir ruh haline sokabilir. Zevklerinden ödün vermeyen aslanlar içe kapanık bir hal alabilirler. Endişeleri yoğun ve emin olmadıkları insanlara karşı sevseler de her an tetikte olur ve karşı tarafı sürekli kendi yarattıkları oyunlarla teste tabi tutabilirler. Mayıs ayı şikayet ayı onlar için ve daha iyi olabilirdi ve hak ettiğim yerde değilim, geçmişin karanlığı ya da kaybettikleri konuları tekrar hatırlayıp kendilerini şansız göreceklerdir. Duygu durumu oldukça değişkenlik gösteren ve sezgileri çok güçlü olan Aslanlar Mayıs ayı kuvvetli Ay etkisinde olacaklar ve buna bağlı biraz canlılıklarını ve enerjilerini kontrol etmekte zorlanacaklardır. Yöneticiliği seven ve gerekirse hükmetmek isteyen Aslanlar aslında verdiğiz değer kadar dostluk yaparlar size ve ne eksik ne fazla. Aslan burçlarına tavsiyem açık konuşmaktan vazgeçmesinler ve durup beklemektense harekete geçip mücadele etsinler. Gereksiz kibir ile kendilerine zarar veren inat ve şüphe dürtülerinin önüne geçmelerinin zamanı geldi de geçiyor. Hayalperest oldukları için Aslanlar bencil bir ruha da sahipler ve iç dünyalarında benlik savaşı yaşarlar. Annelerine ve köklerine bağlı olduklarından bir tek evlerine itaat etmeyi iyi bilirler. Kalite ve lüks onları en iyi tanımlayan olgulardır. Mayıs ayı inşallah ne istediklerini iyi kavrayacak bir ay olacaktır onlar için. İleriki dönemlere umutla bakmalarını tavsiye ederim.

BAŞAK BURCU: Altıncı evimizin gezegeni Merkür olup ve iletişim gücünü temsil eder. Başak burcunu çoğu kez anlamakta zorlanmanız normal çünkü karma bir burçtur ve ne istediğini bazen oda bilmez. Kendini güçlü ve gizemli bir havada göstermeyi tercih ettiğinden bunu bazen giyim tarzından ve bazen saç modelinden ya da daha marjinal bir tarzda da görebilirsiniz. Atarlı bir burçtur ve bağlılıkları kuvvetlidir. Fiziksel özelikleri çoğu uzun boylu ve renkli gözlü olabilirler. Çok esmer Başak burcu olduğuna pek şahit olmadım ve genelde kumral ve sarışın, nadiren buğday tenli ve esmer de olabilirler. Düzenlerine dokunulmasından nefret ederler ve oldukça titizlerdir ve aşkta başarılı değillerdir. Fantastik hayal güçleri onları yaratıcı yapar. İyi bir dinleyici ve gerekirse yöneticidir. Beğendiğini belli etmez ama beğenilmek en önemli tercihidir. Mayıs ayı onlarda da bitişler ve geri dönüşler ya da geri dönmesini bekledikleri kişileri ve olayları beklemekle geçebilir. Borçlar ya da ileriki hamleler ve defleri gündemde olacak ve yine gururlarından taviz vermeyeceklerdir. Matematik zekası kuvvetli olan Başaklar yeni iş kaynaklarına yönelebilir ve bu konularda olası gelebilecek tekliflere açık olabilirler. Mideleri hassas ve sindirim, bağırsak problemleri hatta kronik hastalıkları gün yüzüne çıkabilir. Sabırlı, sakin ve anlayışlı olmalarını tavsiye eder ve asla sinirli hallerde kararcı olmamalarını önemle rica ederim. Çünkü çabuk pişman olabiliyor ve bazen berbat ettiği konuyu düzeltmekte zorlanıyorlar ya da bocalama yaşıyorlar. Adli işleri varsa hatta vergi borcu ve genel borçları konusunda psikolojilerini relaks bırakmalarını ve zamanın getireceği şanslarının yanında olacağını unutmamaları gerektiğini hatırlatırım.

TERAZİ BURCU: Yedinci evimizin yönetici gezegeni Venüs 13 Mayıs’ta geri gidiyor(Retro). Yani bu teraziler ve diğer yönettiği burç olan Boğa’larda güç kaybına neden olacaktır. Çevresel olaylara hakim olan teraziler kavgalar ve kargaşalar ya da ayrılıklar ve biraz şanssızlıklar yaşayabilir ve bunların kalıcı olmadığını da unutmamak gerekir. Evlerinde bazı sorunlar maddi ve sağlık konuları çıkabilir ve bu konularda psikolojik olarak olumsuz etkilenebilirler. Tabiatı gereği eğlenceli, maddeye çok değer vermeyen ve tasarrufta zorluk yaşayan çünkü tutumlu olmayı beceremeyen Teraziler biraz zorluklarla test olacak. Kendilerini sorgulayıp yeni önlemler ve kararlar alacaklardır. Kaybetmekten nefret ediyorlar ve talep görmediklerinde inanılmaz huysuz ve kavgacı olabilirler. Kindar olmasalar da aşırı duygusal olduklarından tartışmaya girmekten ve kalp kırmaktan o anda hiç çekinmezler. Sağlıklarına ve ilişkilerine özen göstermelerini tavsiye ederim. Maalesef hedeflerinde yine bu ayda istikrarlı değil vazgeçici özelikte olacaklar. Aşk onların en vazgeçemediği konulardır. Aşka gösterdikleri çabayı ve bu uğurda yaptığı hataları da pek umursamazlar. Çünkü hep kazanmak ve hep almak istiyor ve aksi olursa da çok rahat kontrolden çıkabiliyor. Mayıs ayı onlar için zorlu bir ay ve mücadele ile geçecek bazen yalnızlık hissedecek bazen kendine yönelip kendi ile ikilem yaşayacak. Ama her şeyin üstesinden geldiği gibi yine dimdik ayakta olacak ve kaybettiği gücü yenilemek için çaba sarf edecek. Duygusallığın ön planda olacağı mayıs ayı biraz teknik arzları da beraberinde getirebilir. Dalgınlıktan dolayı sakar olabilirler aman dikkat diyelim!

AKREP BURCU: Sekizinci evimiz olan Akrep burçlarının gezegeni Mars ve Plüton olup, ölüm, yaşam ve hayatta kalma çabası aynı zamanda cinselliği temsil ediyor. 7 Mayıs’ta dolunay Akrep’te olacak ve duygusal basınçlar ve ruhsal huzursuzluğa neden olabilir. Artık bazı konularda “yeter” diyebilir gereksiz tartışmalara kalkışabilirler. Dolunaylar tüm burçları direk etkiler ve ruhsal direncimizi azaltır. Bizi geçmişe sürükleyip, geleceğe bakış açımızı bozabilir. Gücü elinde tutmayı seviyor ve kendisine itaat edilmesinden çok hoşlanıyor. Mayıs ayı çevresel kayıp haberleri alabilirler ve buna bağlı ziyaretlerde bulunabilirler. Sorunlarla savaşmak konusunda oldukça uzmandır ve öfkesinden genelde herkes kaçar. İnançları kuvvetli olsa da vücutsal ihtiyaçlarından (seks) gibi pek ödün vermezler. Sevmese birini ona asla dokunamaz ya da sinirlendiğinde fiili saldırıya dahi geçebiliyorlar. Hane konularında yaptırımcı olurken kariyerlerini korumak ve konumlarını sabitlemek konusunda da istikrarlı olacaklar. Çevresindeki insanları sert tavrı ile hipnoz edebilir ve ne istiyorsa yaptırabilecek kabiliyettedir Akrep’ler. Mayıs ayı gergin olsa da bu ayda alacağı kararları sağlamlaştırıp önündeki dönemlerde harekete geçecek kadar ne istediğini bilecek bir yeteneğe sahiptir. Tavrı ve tarzı ile dosta güç ve düşmanına azaptır çünkü onda her şeyin karşılığı vardır ve hafızası çok güçlüdür. Mayıs ayı yorucu bir ay olsa da Akrep’ler için alacakları tedbir ve önlemler sayesinde her şey kontrolleri halinde gelişmesini sağlayacak ve motivasyonunu en üst noktada tutabileceklerdir.

YAY BURCU: Dokuzuncu evimiz olan Yay’lar Mayıs ayında yine en çok çevresel konularla meşgul olacaklardır. Çünkü onlar insanlara yardımcı olmayı hem çok severler ve hem de içtenlikle yardımcı olmaktan kaçınmazlar. Kanlı ay düğümü ve yönetici gezegeninin 14 Mayıs’ta retroya girmesi ve yayları çok etkileyen Satürn retrosu biraz işlerini çıkmaza sokabilir. Buna bağlı aksilikler ve problemlerin yanı sıra elektronik aletlerde bozulmalar ya da enerji akışlarında sorun yaşayabilirler. Aslında sloganı felsefe olan ve işi tamamen inançlar, yaşam gibi konular olan bu evimiz insanlara çok güzel enerji verir. Hayatın maddesinden çok maneviyatını kavrar ve araştırır. Hırslı ve tutkulu bir burç olmasına rağmen uzun zamandır yaşadığı olumsuzluklardan yorgun düşse de asla hayat enerjini kaybetmez. Abartıyı ve gösterişi seven yaylar çevresine en çok cesaret veren burçlardan biridir ve risk almaktan korkmadığı gibi aşırı cesur tavırları insanları korkutabilir. Yayları asla madde ile kandıramazsınız. Çünkü o artık hayattan gereken dersleri çoktan almış ve tamamen manevi akışa kanalize olmuştur. Yay burçları yine güzel işlere imza atacaklar ve hayatlarının büyük bir bölümünü çalışarak ve düşünerek ya da üretme odaklı harcarlar. Aşka aşık ve bu konuda çok fazla cesur olan Yay’lar öncelikle almaya odaklı savaşır ve mutlaka dediğini de yapar. Mayıs ayı onlar için en azından iyi gözlemleyici olduklarından bol bol plan yapacakları bir ay olacak ve hiç ummadık konularda başarılar sağlayacaklarını göreceklerdir. Birçok konuya inancını yitirse de o yine kendini meşgul edecek bir meşgale bulur ve “ben buradayım, yıkılmadım” dercesine yerini istediği alanda korur.

OĞLAK BURCU: Onuncu evimiz olan oğlak burçlarının kanlı ay düğümünün gerçekleşmesinin ardından 11 Mayıs yönetici gezegenleri olan Satürn retrosu olacak ve sosyal statülerine oldukça düşkün olan Oğlak burçları ticari konularda tıkanmalar, tartışmalar ve plan değişikliklerinden gerilebilir. Olumsuz ve kendilerini zora sokabilecek kararlar alabilirler. Oğlak’lar ancak sinirlenince öfke halinde hata yaparlar aksi takdirde oldukça kontrollüdürler. Borçları ve iş hayatı çoğu kez sarpa sarsa da sıfırdan başlamaktan hiç korkmazlar. İkili ilişkilerinde aradıklarını bir türlü bulamaz ve bazen bunun faturasını kendilerine keserler. Hastalıkları genelde deri ve dişler ya da kemiklerdir. Fıtıklara müsait ya da skolyoz sorunları yoğun olabilir ve Mayıs ayında işlere odaklanacaklar. Ama biraz zorlu ve sıkıntılı tıkanmalar karşısında sakin ve sabırlı davranmaları gerekecek. Görselliği ön planda tutabilir ve her konuda fark atmayı ve fark edilmeyi çok iyi becerir. Mayıs ayı sağlıklarına da çok dikkat etmeleri gereken bir ay olup lütfen tedbirli davranmalarını öneririm… Haksızlıklara çok uğrasalar da Oğlak’lar sağlam ve sıkı dostlardır. Oldukça cömert ve yardımsever yönleri de çoğu kez çevreden de fark edilir.

KOVA BURCU: On birinci evimiz olan Kova’lar Mayıs ayı yine onlarında yönetici gezegeni olan Satürn retrosu ve Venüs aynı dönemlerde Jüpiter retrosu kovaları tedirgin ve denge korumakta zor bir hale getirebilir. Çünkü tabiatı gereği çoğu kez içe kapanık olan Kova burçları ancak son raptede öfkelerini ve üzüntülerini dışarı yansıtabilir. Mayıs ayı öncelikle kovalar ve tüm burçlar maalesef dünyanın başına bela olan virüsün ciddiyetine varmalı ve çok tedbirli davranmalıdırlar. Benim kanaatim KAD (Kanlı Ay Düğümü yani Kuzey Ay Düğümü) diye de adlandırılan bu sıklıkla olmayan ve ayın dünya yörüngesine girmesi ile oluşan astronomik olay İkizler burcunda gerçekleşeceğine göre ve İkizler bizlere akciğerlerimizin hassas olabileceğini ve korumamız gerektiğini işaret etmektedir. O sebepten Kova burçları da dikkatli ve tedbirli davranmalıdırlar. İktisadi yönü kuvvetli ve doğru zamanda doğru hamleler ve yatırımlar yapma konusunda başarılı olan Kova’lar çok şiddetli bir sekte yaşamayacaklar. Sevdiklerine vakit ayırıp ve tüm sorunlara karşı da hazırlıklı ve güçlü bir burçtur. Yeni iş tekliflerine açık olacaklar ve ek iş yapma planlarda ortaya çıkabilir. Mayıs ayı biraz monoton ve gergin geçse de bu uzun vadeli olmayacak.

BALIK BURCU: On ikinci evimiz balık burcu yönetici gezegeni Jüpiter ve Neptün olan gezegenlerimizden Jüpiter retrosu olacak ama daha önce 7 Mayıs’ta Akrep burcunda dolunay ve 4 Mayıs’ta kanlı ay düğümü ayrıca Venüs ve Satürn retrolarını da sayarsak oldukça denge kurmakta zorlanacağımız bir ay olacak gibi görünüyor. Özelikle aşırı beklenmedik yağışlar da olabilir ya da fırtına ve yoğun lodos etkisinde de kalabiliriz. Balık burçları oldukça bilinçaltının etkisinde olduklarından ve hayalperest yanları da kuvvetli çalıştığından hayatlarını canlandıracak ilişkiler arayabilir ve yalnız ve sıkıcı kalmaktan kaçınabilirler. Mayıs ayı her konuda teste tabi olacağımız bir ay olacaktır ve Balık’lar işleri ve sorumlulukları yüzünden stres altında kalabilirler. Maddi konulara canı sıkılan Balık’ların duygusal birlikteliklere ağırlık vermesinin nedeni tamamen kaçış odaklı olacaktır. Çünkü Balık’lar başaramadığı noktaları “yeter artık” deyip, terk edip başka konulara dalmakta üzenlerine yoktur. Eski ilişkiler tekrar gündeme gelebilir ve tekrar deneme kararları alabilirler. Maddi konularda tam anlamı ile toparlama yaşayamamaları kendilerini güçsüz ve yetersiz hissettirebilir. Ama onlar çok şanslı burçlardan biridir ve zaman her şeyi halledecektir. Yeter ki çabalamaktan kaçınmasınlar. Ayriyeten ek gelir sağlayacakları yeni iş görüşmeleri de gündemlerini meşgul edecektir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.