Ali Yazıcı: “Bu teşekkür sizin için”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı, mahallesinde vatandaşlar adına artık güvensiz bir tek alan kalmaması nedeniyle çalışmalarında yanında olan herkese teşekkür etti.

Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı, Büyükdere’de vatandaşların talep ve beklentilerini karşılamak adına sürdürdüğü çalışmaların yanı sıra yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle beğeni topluyor. Yazıcı, artık mahallesinde yaşayan vatandaşlara tehlike arz edebilecek bir alan kalmamasının mutluluğunu yaşadığını söyledi. Sarıyer Gazetesi’ne konuşan Ali Yazıcı, göstermiş olduğu çabalarda yanında olan herkese teşekkür etti.

“BUGÜN MAHALLEMİZ ADINA ÇOK MUTLUYUM”

Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Çocuk parkımızın yan kısmındaki eksik kalan sahil kenar parkur demirleri de bugün Büyükşehir Belediyemiz tarafından takılmış olup tüm çalışmalar tamamen bitmiştir. Bundan böyle bölgemizde can kaybına maruz kalabilecek üzücü durumların yaşanmayacak olmasının bugün mutluluğunu yaşıyoruz. Büyükdere Muhtarlığı olarak şu ana kadarki sahil kenar korkuluğu yapılması konusunda müracaatlarımızı dikkate alan, taleplerimizi onaylayan bir önceki ve şimdiki büyükşehir belediyesi yönetimindeki yetkililerimize AK Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe meclis üyelerimize , ayrıca sesimize ses olan ve bizlere destek amaçlı haberler yapan Sarıyer basınımıza, televizyon kanallarımıza halkımız adına teşekkür ederim.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.