Elips ailesi genişledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2019-2020 eğitim-öğretim yılında kapılarını açacak olan Elips Koleji kayıtları almaya başladı. Kayıtların alınmaya başladığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Elips Koleji, öğrencileri özel ders almaya ihtiyaç duymadan üniversiteye hazırlıyor. Toplam kontenjan sayısının 100 olduğu Elips Koleji’nin büyük kısmı şimdiden doldu.

Elips Akademi olarak Sarıyer’de öğrencileri ilk 100 ve 1000’de ideallerindeki bölümleri kazanmalarını sağlayan başarılı ve deneyimli ekip 4.Levent Konaklar’daki yeni şubede de eğitim verecek.

Kurs programı başlıyor

Kişiye özel soru bankası ve kapsamlı analizlerle öğrencinin ihtiyacı olan eğitim programını hazırlayacak olan Elips Koleji, 12 kişilik sınıflarda eğitim verecek. Üniversite sınavı hazırlığında koçluk tabanlı eğitim, kurs ve okul hizmetlerini bir arada sunmayı hedefleyen Elips Koleji, 9., 10., 11. ve 12. sınıflara hitap ediyor. 19 Ağustos 2019’da kurs programı başlıyor.

Tüm detaylar başarı için

Bilgi, birikim ve başarıyla çalışmalarını sürdüren Elips ailesi, 4.Levent Konaklar’da açılan Elips Koleji’nde deneyimli eğitimci kadrosu yer alıyor. Üniversiteye hazırlık programları, test çözümü, genel ve özel etüd programları, koçluk tabanlı eğitim, ödev takip sistemi, analiz sistemi, kişiye özel soru bankası ve VIP sınıflar öğrencileri bekliyor. Öte yandan aylık veli görüşmeleriyle öğrencilerin başarı durumu da titizlikle takip ediliyor. 1100 metrekare bahçenin içerisinde 540 metrekare alana sahip olan Elips Koleji, 3 katlı bir binada 8 dersliğe sahip.

Elips Akademi kurs tecrübelerini koleje aktarıyor. 1 Nisan – 15 Mayıs arasında avantajlı erken kayıt dönemi ve ön kayıt fırsatlarını kaçırmayın.

Adres: 4.Levent Konaklar Mahallesi Meşeli Sokak No:19

Detaylı Bilgi için Tel: 0212 269 22 21

www.elipskoleji.com

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.