Gazeteci Nevzat Çiçek; “CHP’nin Sarıyer adayı değişebilir”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Independent Türkçe Genel Yayın Yönetmeni Ünlü Gazeteci Nevzat Çiçek, CHP’nin Sarıyer adayının değişebileceği yönünde mesaj paylaştı. X (twitter) hesabından paylaşım yapan ünlü gazeteci; “CHP, Esenyurt, Avcılar ve Sarıyer’le ilgili yeni kararlar alabilir. Pazartesi parti meclisini beklemek lazım” dedi.

ŞÜKRÜ GENÇ CEPHESİNDE GÖZLER PAZARTESİ’YE ÇEVRİLDİ

442 bin takipçisi olan Ünlü TV yorumcusu ve Gazeteci Nevzat Çiçek‘in bu paylaşımını 44 bin kişi beğendi. Gazeteci Çiçek’in sosyal medyadan yaptığı paylaşım Sarıyer siyasetinde de heyecan yarattı. CHP’nin Sarıyer adayına en sert tepkiyi gösteren Şükrü Genç cephesinde tüm gözler pazartesi yapılacak Parti Meclisi’ne çevrildi.

İŞTE O PAYLAŞIM;

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 17 Şubat 2024, 22:44

    Biri birinden intikam almak için diğerini al aşağı etmeye çalışıp sarıyeri chp den akp ye kaptırırsa, işte esas intikamı seçmen alır ve bu (at’ ın intikamı olur dikkat etsinler)

  2. Şükrü ağzıyla kuş tutsa aday olamaz tekrar. Gökan Zeybek 2009 rövanşını alıyor 😄

  3. 17 Şubat 2024, 14:56

    Pazartesi toplantısında inşallah
    AKLISELİM galip gelir ve doğruyu
    bulurlar

    Cevapla
    • 17 Şubat 2024, 22:40

      Seçmeni unuttunuz böyle giderse seçmen sandıkta akp li Hüseyin COŞKUN derse, işte o vakit bahsi geçen rövanş alıyor dediğiniz muhterem tünelde trene çarpmış gibi olur ve özel üretilmiş cümleler ile literatürde burda zikretmek istemediğim yaftalar ile yerini alır. Dua etsinler 1 Nisan 2024 de akp li Hüseyin COŞKUN mazbatayı almasın …

      Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.