Kubilay Ali Yıldırım Merkez Muhtarlığı’na aday

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Merkez Mahallesi’nin sevilen esnaflarından 40 yaşındaki Kubilay Ali Yıldırım, Merkez Muhtarlığı’na aday oldu. Sarıyer Gazetesi’ne konuşan Yıldırım; “40 yıldır ailemle birlikte burada yaşıyorum. Mahallemin sorunlarını ve çözüm önerilerini çok iyi biliyorum. Seçim sürecinde tüm dostlarımdan ve vatandaşlarımızdan destek bekliyorum” dedi.

Sarıyer Merkez Muhtarı Sinan Yüksel’in yeni dönemde aday olmayacağını açıklamasından sonra mahallenin sevilen isimlerinden Kubilay Ali Yıldırım, muhtarlığa aday olduğunu açıkladı. Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu‘ya adaylığını açıklayan Yıldırım şunları söyledi; “1983 doğumluyum. Bir kız babasıyım. İlkokul ve ortaokulu Sarıyer’de okudum. Sarıyer Vehbi Koç Vakfı Lisesi’nden mezun oldum. Üniversiteden çalışma ekonomisi mezunuyum ama Sarıyer’de Merkez’de ailemin başlattığı esnaflık serüveninin ikinci kuşak emanetçisi olarak Sarıyerlilere hizmet edemeye devam ediyorum. Gözlük perakende satışının yanında mesleğimi yurt dışından kendim getirdiğim 3 marka ile toptan ticaretini de yaparak taçlandırmaktayım. Sarıyer Merkez’de oturuyorum”

“TEK AMACIM MAHALLEME HİZMET ETMEK”

“Sarıyer Merkez sakinlerinin ve esnafımızın teşvikiyle muhtar adayı olmaya karar verdim. Mahallemin sorunlarını, sıkıntılarını bizzat yaşayıp gören ve çok iyi bilen birisiyim. Bu yüzden halkımıza çok iyi hizmetler vereceğime inanıyorum. Halkımızın kolay ulaşabileceği bir insanım ve muhtarlığı kazanmam sonrasında da herkesin bana kolaylıkla ulaşabileceğini düşünüyorum. Amacım doğup büyüdüğüm mahalleme hizmet sunmak ve faydalı olmak. Herkesi kucaklayan ve tüm vatandaşlarımıza eşit davranan bir anlayışla çalışacağım. Sarıyer’i seviyorum, insanlarımızı seviyorum. Tek bir amacım var, yaşadığım semte hizmet etmek, insanlara faydalı işler yapmak. Tüm dostlarımın ve mahalle sakinlerimizin seçimlerde beni desteklemesini arzu ediyorum”

SARİYERGAZETESİ.COM- ÖZEL HABER

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.