Şükrü Genç Zekeriyaköy’de ofis arıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart belediye seçimlerinde aldığı 16 bin 325 oyla büyük hayal kırıklığı yaşayan Sarıyer Belediyesi Eski Başkanı Şükrü Genç, inşaat sektörüne girmeye hazırlanıyor. Mesleği olan İnşaat Mühendisliği nedeniyle müteahhitliğe hazırlanan Genç’in bu yüzden Zekeriyaköy bölgesinde kendisine uygun ofis arayışına girdiği öğrenildi.

Sarıyer Belediyesi’nde 2009-2024 yılları arasında CHP’den 3 dönem boyunca belediye başkanlığı yapan Şükrü Genç, partisinden yeniden aday gösterilmeyince 31 Mart belediye seçimlerine Bağımsız Belediye Başkan Adayı olarak katılmıştı. CHP adayı Mustafa Oktay Aksu’ya karşı yaptığı sert muhalefet ile dikkatleri üzerine çeken Şükrü Genç, aldığı 16 bin 325 oyla büyük şok yaşamıştı. Kaybettiği seçimden sonra sosyal medya hesaplarını kapatan ve ortalarda görünmeyen Genç, sessizliğini bozdu.

ŞÜKRÜ GENÇ İNŞAAT SEKTÖRÜNE GİRİYOR!

Sarıyer Gazetesi‘nin edindiği bilgilere göre Şükrü Genç, mesleği olan inşaat mühendisliğine ve müteahhitliğe dönüyor. Şükrü Genç bu nedenle Sarıyer’in köyler bölgesi olarak bilinen mahallelerinde projeler yapmaya hazırlanıyor. Aile şirketleri de olan Genç kendisi için özel ofis arayışına girdi. Genç, pek çok kişiyi arayıp ofis arayışı konusunda yardım istedi. Özellikle Zekeriyaköy’de kendisine uygun villa arayan Genç’in kiralayacağı yeni adresinde önemli projeleri takip edeceği öğrenildi.

SARİYERGAZETESİ.COM/ ÖZEL HABER

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. Hakkında villa aldı, para çaldı diyenlere kapak olsun, Kiralık ofis arıyor adam.
    Chp’nin oyunu böldü diyen yobaz kafalara ise söylenecek söz yok. Akp’nin oyunu böldüğü ayan beyan ortada.
    15 sene zarfında barakalarda hizmet veren belediyeyi kurumsal bir seviyeye çıkaran sayın şükrü genç’e saygılar.
    Umarım gelen gideni aratmaz.
    Zira sarıyer’de adam kalmamış gibi kartal’dan, beşiktaş’tan ibb’den gelen yöneticiler ortada.

  2. 21 Nisan 2024, 01:02

    15 yıl boyunca sarıyere rusatlar verip betonlaşmasına sebep oldu. Yeni çıkan kentsel dönüşüm ve rezerv yasasına ağzı sulanmış görünüyor. Sarıyer ilçesinin imar durumunu en iyi bilen, ve belgelerine sahip olan biri tabiki bu işe soyunacaktır. Yakında kimlerle iş tutuğu ortaya çıkacaktır. Hiçbir şey gizli kalmaz. Kilyosun plajlarını halka açamadı acaba neden, neden gücü yetmedi…

  3. 20 Nisan 2024, 17:59

    Tabiki ofis arar sariyeri 15 sene yönetti ????

  4. chp ye kaybettirmez için elinden geleni yaptın yazıklar olsun sana Şükrü genc

    Cevapla
  5. 20 Nisan 2024, 14:18

    Tavuk ölür gözü çöplükte kalırmış.

    Cevapla
  6. Eski kaçak inşaat kalfa mühendisliğine dönmüş.

  7. E tabii Belediye Başkanlığı döneminde Kim bilir nereleri imar verdi malı götürdü şimdi Tabii Müteahhitlik yapacak ya bu hepsi ya inanmayın bunlara ya Devleti Soyar bunlar ya

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.