22 aday arasında iki bağımsız isim!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart yerel seçimleri Sarıyer’de oldukça renkli geçiyor. Seçimlere tam 22 aday katılıyor. 20 kişi, siyasi partilerin adayları olarak seçimlere girerken Şükrü Genç ve Erhan Vergili ise bağımsız belediye başkan adayı olarak yarışıyor. İkili sahada rekabet halinde olsalar da oy pusulasında yan yana olacaklar.

Sarıyer siyaseti her geçen gün daha da hareketleniyor. Özellikle Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in seçimlere bağımsız aday olarak katılması heyecanı daha da arttırdı. Sarıyer’de belediye seçimlerine tam 20 kişi siyasi partilerin adayı olarak katılırken; Şükrü Genç ve rakibi Erhan Vergili ise bağımsız aday olarak katılıyor. Yaklaşık 2 yıldır yerel seçimlere hazırlanan iş adamı Erhan Vergili sahadaki çalışmalarına hız verirken, rakibi Şükrü Genç ise bağımsız adaylığını yaklaşık 2 hafta önce açıklamıştı. İkili Sarıyer’de alanda rekabet ederken diğer taraftansa oy pusulasında yan yana komşu olacak. YSK’ya göre bağımsız adaylar sadece isimleri yazılı olacak şekilde oy pusulanın sonunda yer alıyor. Her iki adayın oylarında seçmenlerin hatalı mühür basması durumunda geçişler olabileceği de tahmin ediliyor.

SARİYERGAZETESİ.COM- HABER MERKEZİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. sayın başkan kaç dönemdir başkansın ferahevler mah.bazı sokaklarda halen çöp konteyri bile yok ben kendi sokağıma 3 yıl önce seneler sonra minnet rica telefonlarla getirdik sokaktaki yoldaki asfalt akp döneminde dökülen asfalt daha neyin mücadelesini veriyorsun varsa yok z.köy kilyos sitelerin işlerini yapıyorsun gelde mah sokakların halini gör chp e hizmet yapacak başkan lazım bırak git oyları bölme lütfen

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.