Gateio Referans Kodu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gate İo, 2013 senesinde alt coin için kurulmuş bir kripto para borsasıdır. Şirket Çin merkezli kurulmuştur. Şirket 2017 senesine kadar çok popüler değildi ancak 2017 senesinden sonra kendini yenileyip hizmete sunmasından sonra hızlı bir ilerleyiş sağlamıştır. Bu ilerleyiş sayesinde kripto para borsasında alt coin alımı ve satışı için en çok tercih edilen borsa haline gelmiştir. Gate io borsasına sizde kolayca giriş yapmak ve referans hakkında daha detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Gateio Referans kodu : https://www.gate.io/signup/3795582

Üstteki linki kopyalayıp siteye giriş yaparsanız hem %30 komisyon indirimi kazanırsınız hem de kayıt sırasında borsa hangi ödülleri veriyorsa ona sahip olabilirsiniz.

Gate.io Referans Kodu Nedir?

Gate io referans kodu “3795582” şeklindedir. Bu kodun kullanılış amacı, daha az komisyon ödemenizi sağlamaktadır. Borsada kayıt oluşturulduktan sonra referans kodu da eklenerek kayıt işlemi tamamlanır. Referans kodunun kayıt işleminde kullanılmasıyla üyelere %30’luk bir indirim sağlanmaktadır. Bunun yanında referans kaydı sayesinde çeşitli komisyonlardan yararlanılabilir. Örneğin kayıt oluşturulduktan sonra referans kodu ile arkadaşlarınızı davet etmeniz sonucunda sizlere %40’lık bir komisyon ödenmektedir. Yani referans kodu ile uygulama veya web sitesinden çeşitli komisyon ve bonuslardan yararlanılabilir.

Verilen referans kodunu istenilen bölüme doğru kodlamanız dahilinde birçok avantajdan yararlanabilirsiniz. Gate io kullananlar işlem yaparken daha az düşük ücretler ödemektedir. Ayrıca point kampanyaları ile günlük ücretlerden de kurtulabilirsiniz. Giveaways bölümünden kolayca pointleri biriktirip işlemelerde kullanabilirsiniz. Gate.io diğer borsalara nazaran daha düşük ücretler ile işlem yapmanıza olanak sağlamaktadır. Bu avantajlardan yararlanmak ve Gate.io borsasına dahil olmak için yazılarımızı takip edin.

Gate İo Referans Kodu Ne İşe Yarar?

Gate.io referans kodu, sizlere %30 komisyon ödediğinden dolayı yapacağınız işlemlerde daha az kesinti yapmanızı sağlayan bir koddur. Bu koddan çeşitli komisyonlar kazanılabilir. Kodun kayıt işleminden sonra kullanılmasıyla çeşitli indirimler sağlanır. Gate io uygulamasının en avantajlı yanı da budur. Verdiği referans kodu ile birlikte bir sürü avantaj sağlar. Bu kendisini diğer kripto para borsalarından ayıran bir özelliktir. Çünkü kullanıcılarına referans kodu yoluyla kazandırmayı amaçlamıştır.
Gate io borsası zaten diğer borsalara göre çok az ücret kesimi yapmaktadır. Aynı zamanda uygulama içerisinde sizlere günlük bonuslar kazandırmak da mümkündür. Kazandığınız bu bonuslar küçük olsa da gün be gün birikirler. Biriktikten sonra işlem ücretini yerine kesilebilmektedirler.

Gate İo Referans Kodu Ekleme

Gate İo uygulaması ve web sitesinden çeşitli komisyon ve indirimlerinden yararlanmak için referans kodu eklenmelidir. Peki bu referans kodu nasıl eklenir? Gate.io üyeliğinizi oluştururken kayıt sayfasında bir kod eklenmesi istenir. Bu kısma “” kodunu ekleyerek üyeliğinizi oluşturmanız gerekir. Kodu girdikten sonra sizlere verilen avantajlar karşınıza çıkacaktır. Çıkan avantajlar sayesinde birçok komisyon kazanabilirsiniz. Bunun için mutlaka kodun kullanılması gereklidir.
Kayıt esnasında verilen “3795582”referans kodunu eklemeniz halinde ödül sistemine dahil olmuş olacaksınız. Sizde verilen referans kodu ile sisteme kayıt olabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.