Şubat ayında burçları neler bekliyor?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Astroloji analist uzmanı Hatice Ersöz, Şubat ayında burçları neler bekliyor Sarıyer Gazetesi okurları için özel olarak yorumladı.

KOÇ: Birinci evimiz bizim öz benliğimize işaret ederken yine şubat ayı Koç burçları tüm hayatın hasarlarına rağmen ben buradayım ve varım diyerek tüm olumsuzluklara rağmen ışıltısı ile göz dolduracaklar. Şubat ayı aşk konularında yine geçmişten bir haber bekleme umudunda olsalar da maddi konularda daim hızlı ve yeni işbirlikçiler ve destekçiler arayacaklardır. Takım çalışmalarına önem verecekler ve hayallerini ön plana alıp gerçekleştirmek için çaba göstereceklerdir. Kronik bir migren ya da sinüzit gibi baş ağrıları gündemde ve duygusal yönleri ön planda olacaktır. Öfkelerini bastırmakta zorlanabilir ve hiç düşünmeden kalp kırabilirler yalnız parasal konulardaki olumlu gelişmeler kendilerini çok güçlü hissetmelerine yardımcı olacak ve bu iş potansiyelinde hızlanma ve mücadele ruhunu güçlendirecektir.

BOĞA: Şubat ayı kazancın ve varlığın gücü olacak ve beklenmedik teklifler boğa burçlarını heyecanlandıracaktır. Şıklığa ve zarafete yine büyük önem verecekler çünkü prestijden asla vazgeçmezler. Şubat ayı duygusal durumlarda hassasiyet ve çok çabuk kırılan bir algı halinde olsalar da boğalar asla sorumluluklardan kaçmaz ve en ufak detayı bile gözden kaçırmazlar. Boğaz ağrıları ve ense hatta mide yanmaları bazen sindirim sistemli sağlık problemleri ile karşı karşıya kalabilirler. Kimseyi rakip olarak görmeseler de hayatın her alanında çabuk fark yaratır ve kötü niyetli kıskanç insanların hedef noktası olabilirler. Yeni arkadaşlıklarda aradıklarını bulamasalar da yine de arayıştan vazgeçmezler. Önyargıları kuvvetli olan ve idareci yönü gelişmiş ve kontrolcü olan Boğalar Şubat ayında konsantrelerini geleceğe yönelik odaklayacak ve planlarını bahar ayına kadar askıya alacaklardır. Şubat ayı ayrılıklar ve barışmaların ayı olurken boğalar tek kalmayı çok sevmezler ve spora önem verecekler.

İKİZLER: Yaşam yörüngenizin  baştan aşağı değişime uğrayacağı ilk aylardan şubat ayıda siz ikizlerde hiç beklenmedik ve planda olmayan konular ile yüzleşecek bazen sinirlerinizi bozan ve tepkilerinizi anormalleştiren olaylar size aslında yepyeni kapılar açılmasına neden olacaktır. Aklınızın ön planda olacağı ve sezgilerinizin sayesinde problemlerden en az hasarla çıkacaksınız. İletişimler de başarısız olmanız birebir sizinle de alakalı olmayacağını hatırlatır ve bu konularda kendinize gereksiz yüklenmemenizi tavsiye ederim. Alım satım ve yer değişimleri ve hatta yoğun seyahat ve iş yolculukları gündeminizde olurken sürekli arkası gelmeyen duygusal karışıklıklar ve ilişkilerinizdeki başarısızlıklar sizi bambaşka bir çevreye ve kişilere yöneltecektir. Yeni bir iş kurma ya da olağan işinizi büyütme ile ilgili gelişmeler şubat ayında ön planda olacak. Değişime çabuk maruz kalan psikolojik durumunuz sizi agresif ve çekilmez biri olarak gösterse de istediğiniz netliği görmenizde yarar sağlayacaktır.

YENGEÇ: Dördüncü evimiz bizim aile hayatımızı simgelerken Şubat ayı Yengeçler için aile bireyleri ile ortaya çıkabilen sorunlar karşısında yapıcı bir rol oynayacaklar. Kalp çarpıntısı ve damar hastalıkları ve bağırsak sorunları ile karşı karşıya gelebilirler. Ölüm ve hastalık gibi konular gündemlerinde olurken, mezarlık ziyaretleri yapacaklardır. Seyahat ve yolculuğu oldukça seven yengeçlerde ruhlarını iyileştirecek ziyaretler de gündemlerinde olacaktır. Kendi kararlarını ailesi ile değil çevresi ile analiz yaparak alırken çok duygusal davranmaları da genelde kaçınılmaz olmaktadır. Kötü ilişkiler ve evliliklerin kendilerini ve gerek hatalarını ve hayallerini doğrudan negatif etkilediğini hayatlarına birini sokmakta zorlanmalarına neden olmaktadır. Çünkü Yengeçler bu konularda kendilerini asla şanslı görmezler. Günü birlik ilişkiler kurabilir ve sadece ânı yaşamakta karar kılabilirler.

ASLAN: Kendinizi bir sisin içinde kaybolmuş hissedebilir ve hayatınızın bir çok konuda yarım ve eksik kaldığından şikayet edebilirsiniz ve en çok da hizmet verdiğiniz ya da iyilik yaptığınız kişi ve kuruluşlardan beklediğinizi bulamamak ve alamamaktan yakınacaksınız. Yalnız sizi bekleyen sürprizler moral ve motivasyonunuzu arttıracaktır. Kariyer ile ilgili gelişmeler mali destekler hatta yeni alternatif kazanç kapıları ortaya çıkacak ve şubat ayında olumsuz düşüncelerinize rağmen kendinizi çok şanlı hissedeceksiniz. Güneş size canlılık ve yeni heyecanlar ve olumlu deneyimler katacağını unutmayın. Ruhsal uzun zamandır tüm sorumlulukları tek başına taşımanız ve birçok konuda desteksiz kalmanız psikolojik bir zayıflığa neden olsa da esprili ve eğlenceli kişiliğiniz sayesinde dengenizi koruyacak ve istediğinizi elde edeceksiniz bunun için biraz sabra ve zamana ihtiyacınız var.

BAŞAK: Şubat ayında Başak burçlarında özelikle aşk hayatlarında kargaşa ve geçimsizlik gibi konular var. Çok yaratıcı ve geliştirici yönleri zengin olan başaklar depresif bir Şubat ayı içinde olacaklar. 16 Şubat’tan başlayıp aynı ayın 23’üne kadar devam edecek dolunay süreci Başak’larda sinir ve asabiyet zayıflamasına neden olabilir. Sezgilerine güvenmelidirler her koşulda sağduyulu davranmalıdırlar. İş ile ilgili üst iletişimlerinde dikkatli olmalarını uyarıyor ve sağlıklarını da ihmal etmemeleri gerektiğini düşünüyorum. Peşin konuşmalardan ve gereksiz söz ve vaatlerden uzak durmalı ve mütevazı bir yaklaşım içinde olmaları kendileri için çok daha doğru bir davranış şekli olacaktır. Planlardaki ve ticaretteki aksaklıklar geçici olacak ve parasal konularda oldukça dikkatli kararlar almalıdırlar.

TERAZİ: Şubat ayı terazi burcunda süreli bozulan bir psikoloji ve olayları yanlış anlama ve partnerlerine karşı şüphe içinde yaklaşma ayriyeten güvensizliğin hat safhada olması yer ve konum konularında kararsızlıklarla dolu bir sürece işaret etmektedir. Sağlık sorunlarını yeterince ihmal eden ve sevdiklerini kaybetmeme savaşı veren Terazi burcu özgüven yetersizliği ve hayata karşı yaşam sevincin azalmasına neden olan durumlar ile iç içe kalsalar da sonunda her konuda olduğu gibi bu problemlerinde zamanla iyileşme göstereceğine inançlarını yitirmemelidirler. Aile ve hane içi anlaşmazlıklar gündemlerinde ve yinede son sabırla yapıcı olacaklar. Sert ve köklü bir değişime ihtiyaçları olduğunun farkındalar ve artık değer ve kıymet görmek istemelerinde çok haklı gerekçeleri olduğu da açıkça ortadadır. Rahim ve göğüs hatta akciğerleri çok hassas. Çabuk kırılan narin bir yapısı olsa da aslında oldukça dirençli ve savaşçı olan teraziler şubat ayı sürecinde kendilerini yalnız ve amaçsız hissedebilir ve buna bağlı kabuğuna çekilebilirler. Taşınma ve hane ile ilgili kararları bu ay gözden geçirseler de hamleler için doğru bir zaman diliminde olmadıklarını hatırlatırım. Sorunları zamanın akışına bırakıp biraz stresten uzak durmalarını öncelikle sağlıkları için sonrasında psikolojik rahatlama açısından öneririm ve unutmayın ki zaman en  etkili çözümlere neden olacaktır.

AKREP: Evliliği ve birliktelikleri temsil eden akrepler Şubat ayında özel hayatlarına çok önem verecekler ve hanelerine karşı anlayışlı ve sevgi dolu olacaklardır. Aşırı hassas olan ruh halleri çabuk değişime uğrayabilir ve bir anda silkelenip sorunlara yönelerek yaratıcı ve kalıcı çözümler üreteceklerdir. Zeki ve sezgileri çok güçlü olan akrep burçları maddi darlıklardan kurtulacak yalnız iş ve iş ortaklığı konularında yol ayrımına girebilir ya da iletişim sorunu yaşayabilirler. Kolay kolay ikili ilişkilerde irdeleyici ve güvensiz olan akrepler gereken ilgiyi gördüklerinde dünyanın en kolay anlaşılan insanlarından biri olabilirler. Hediye alma ve jestler tam onlara göre hareketlerdir. Bir şeyi almak isterlerse ne tapar eder alırlar ve bu ay araç alım satımı ve ev alım satımı ile meşgul olacaklar ve gerçek dostlukları  göreceklerdir.

YAY: Şubat ayı yay burçları için finansal konular gündemlerinde ve oldukça borç ve dertle uğraşan her konuda çözüm odaklı olan yay burçları tam bir sorun savar özelliğini taşımaktadır. İşinde başarılı ama özel hayatında istediği konumu bir türlü elde edemese de yine de önceliği hanesi ve sevdikleridir. Süratli ve hızlı oldukçada hiperaktif olan yaylar şubat ayında şanslı ve oldukça tempoları artacaktır. Göz önünde olmaları ve rahatlıkları dikkat çektiğinden birçok kişinin hedef noktası olabilirler. Alışkanlıklarına düşkün ve yeni yerler keşfetmekten hiç kaçınmazlar. Şubat ayı da dahil tüm sene boyunca kariyer odaklı hamleler ile gündemde olacaklar ve hayattaki yerlerini ve konumlarını güçlendireceklerdir. Faydası olmayan hiç bir kişiye ve konuya tahammülleri yoktur ve dostlukları sağlamdır.

OĞLAK: Onuncu evimiz gayet hareketli görünüyor ve başta akraba ziyaretleri ve çevresel konuları duyarlılık hatta adli konular ve adalet arayışı gündemlerinde olurken hane içi çatışmalar maddi konularda yeni arayışlar ve yeni iş gündemlerinde görünüyor. Oğlak burcunda eğitim çok önemli bir faktör ve her daim değişken yönleri ve kendilerini geliştirmek adına yapacakları eğitim tercihleri ve bunu kazanca çevirme becerileri oldukça yüksek. Paranoyası yüksek ve meraklı bir burç olan Oğlak’lar bazen başlarını çabuk belaya sokabilirler o sebepten anlamadan ve dinlemeden her konuya muhalefet olmamalarında yarar var. Her daim soğukkanlı olmak iletişimdeki başarılarını arttıracaktır. Sosyal statülerine önem verecekleri bu dönemde Oğlaklar oldukça çalışkan ve girişimci görünmektedir.

KOVA: Şubat ayında Kova’lar çevresindeki akrep burcu insanlara daim dikkat etmeli ve asla gereksiz tartışmalara girmemelidirler. İşlerine çok önem vermeli ve herkesi de çok fazla önemli konumda tutmalıdırlar. Hayatları ile ilgili memnun olmadıkları konular gündemlerinde ve iyiliklerinin karşılığını bulamamaktan yakınabilirler. İkili ilişkilerde didişken tavırlar sergilemeli ve düşüncelerini doğrudan söylemelidirler. Bazen en güvenilmeyecek kişililere güvenmenin bedelini gelecekte çok daha ağır ödememek için özellikle maddi konularda çok düşünerek sağlıklı adımlar atmalıdırlar. Boyun tutulmaları ve kol ya da onuz ve hatta bel ağrıları sağlık sorunlarını hafife almamalıdırlar. Şubat ayı dolunay geçişinde dikkatli olmalı ve pozitif düşünceyi benimsemelidirler. Siyasi konularda da söz hakkı alabilir ya da kariyer teklifleri gündemlerinde olabilir. Çevresinde sevdiklerine karşı sonsuz bonkör ve affedici olan kovalar aynı karşılığı göremedikleri anda çok agresif ve huysuz hatta geçimsiz bir tablo sergileyebilirler. Yeni anlaşmalar ve yoğun toplantılar gündemlerinde olacaktır.

BALIK: Evet, Balık burcunda Şubat ayında yine biraz da dolunay etkisi ile geçmiş ile hesaplaşma ve geçmişi unutamama ve eski sevgiliye ya da evliliğe gereksiz bir özlem ortaya çıkabilir. Duygusal yönden istediği noktalarda başarı sağlayamamaları onların buna benzer yine aynı hataları tekrarlamaları kaçınılmaz olacak ve aceleci tavırları sağlıklı ilişkiler kurmalarına engel olacaktır. Zararlı alışkanlıklar ve sağlam olmayan dostluklar ve hatta çevresel kıskançlıklar yüzünden kendi içine çekilirken iş ve kariyer veya eğitim konularında ciddi şekilde özverili olmalarında yarar vardır. Kansızlık ve dolaşım ve sindirim sistemlerinde sorunlar çıkabilir. İlişkilere karşı bağımlılık oluşturmaları onların kimyasını belli bir noktaya odakladığından ayrılık sorunu yaşayan balıklar bu durumu uzun bir süre kabullenemez çünkü kişilere haddinden fazla kuvvetli bağlar kurmasından kaynaklanan büyük bir travma sebebi haline dönüştürebilirler. Her şeye karşı koşulsuz inanmamalılar ve yanılma payını da asla unutmamalıdırlar. Siyasetle beklediklerini bulamayabilirler ve verilen vaatlerde sorun yaşayabilirler. Ev ve emlak hatta arazi ile ilgili konularla da ilgili olabilirler rutin kazançlarında zam ve değişiklikler yaşayabilirler. Sorunlu işlerin insanı olan balıklar mutlaka hedef noktalarında değişikliğe gitmeli ve ani kararlar almamalıdırlar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.