Erhan Vergili’den ‘sınav’ mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyerli iş insanı Erhan Vergili, hafta sonu gerçekleşecek olan YKS sınavına girecek tüm öğrencilere başarılar diledi. Vergili mesajında; “Başarı, sürekli öğrenme ve kendinizi geliştirme yolculuğunuzun bir parçasıdır. Yarın sınavda en iyi performansınızı sergileyeceğinize ve hedeflerinize doğru bir adım daha atacağınıza inanıyorum” dedi.

Erhan Vergili sınava girecek ve yıl boyunca emek verdikleri başarı maratonunda hedeflerine koşacak olan tüm öğrencilere şu mesajla seslendi:

”Hafta sonu gerçekleşecek olan, YKS sınavına girecek tüm öğrencilerimize içtenlikle başarılar diliyorum. Sizler, azimle çalışan ve hedeflerine odaklanan gençler olarak bu zorlukları aşabilecek güce sahipsiniz. Başarı, sürekli öğrenme ve kendinizi geliştirme yolculuğunuzun bir parçasıdır. Yarın sınavda en iyi performansınızı sergileyeceğinize ve hedeflerinize doğru bir adım daha atacağınıza inanıyorum. Unutmayın, geleceğin başarılı insanları sizlersiniz. Sizlerin başarılarına tanık olmak ve geleceğinize ışık tutmak için sabırsızlıkla bekliyorum. Başarılarınızın sizi mutlu etmesi ve hayallerinize ulaşmanız dileğiyle…”

Öte yandan karne heyecanı yaşayan öğrencileri de unutmayan Vergili, “Acısıyla tatlısıyla bir eğitim-öğretim yılını daha geride bıraktık. Yaklaşık 10 aylık bir eğitim döneminin ardından bilgi ve donanımlarını geliştiren evlatlarımız bugün karne heyecanı yaşıyor. Hepsini tebrik ediyor, sevgiyle kucaklıyorum. Keyifli ve sağlıklı tatiller diliyorum” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.