Sarıyer’de adaylar oylarını kullandılar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart yerel seçimi bugün gerçekleşiyor. Sarıyer’de demokratik ve huzurlu bir ortamda yapılan seçimlerde aylardır seçim maratonunda olan belediye başkan adayları da sandıklara giderek oylarını kullandı.

Sarıyer’de 31 Mart yerel seçimi için oylar sabah saatlerinde kullanılmaya başlandı. Sarıyer’deki belediye başkan adayları da oylarını kullanmak için aileleriyle birlikte sandık başındalardı. Demokrasi ve huzur ortamı içerisinde gerçekleşen seçimde adaylar oylarını verdiler. Adaylar sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflarla mesajlarını da ilettiler.

Türkan Şoray Ortaokulu’nda oyunu kullanan Sarıyer Belediye Başkanı ve Bağımsız Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç; “Hayırlı olsun Sarıyerim” ifadelerine yer verdi.

CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Oktay Aksu ise; eşi Demet Aksu ve çocuklarıyla sandık başındaydı. Oyunu Uskumruköy Mahallesi’ndeki Arıköy Sitesi Anafartalar Ortaokulu’nda 1332 nolu sandıkta kullanan Aksu “Oyumuzu kullandık. Vatana, millete, Sarıyerimize hayırlı olsun” dedi.

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun da eşi ve çocuklarıyla sandık başındaydı. Oyunu Ferahevler Mahallesi’nde kullanan Coşkun; “Sarıyer’de değişim zamanı. Ferahevler mahallemizde ailece oyumuzu kullandık. Sarıyerimiz için hayırlı olsun. Biz hazırız ve kararlıyız” mesajını verdi.

Türkiye İşçi Partisi Sarıyer Belediye Başkan Adayı Dilek Kırcaoğlu; oyunu kullanarak “Yaşasın onurlu mücadelemiz Değişmek şart” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı İbrahim Temur da sandık başına ailesiyle birlikte gitti. Oyunu Ali Akkanat Anadolu Lisesi’nde kullanan Temur; “Gerçek değişim için haydi Sarıyer! Uskumruköy Mahallesi, Ali Akkanat Anadolu Lisesinde eşimle birlikte oyumuzu kullandık. Sarıyerimiz için en iyisini diliyorum. Hayırlı olsun. Sarıyer İYİ olacak” mesajını yer verdi.

Bağımsız Sarıyer Belediye Başkan Adayı Erhan Vergili de sandık başındaydı. Vergili paylaşımında; “Sevgili Sarıyerliler, demokratik haklarımızı samimi bir şekilde kullanmak için ailecek oy kullandık. Sizlerden de geleceğiniz için oy kullanmanızı rica ediyoruz. Sarıyer için daha güzel günler inşa etmek adına, sizlerin desteğiyle var gücümüzle çalışıyoruz. Sizlerle birlikte olmaktan dolayı büyük bir şükran duyuyorum. Saygılarımla” ifadelerini kullandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.