2024 yılında burçları neler bekliyor?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Astroloji analist uzmanı Hatice Ersöz, 2024 yılında burçları neler bekliyor Sarıyer Gazetesi okurları için özel olarak yorumladı.

Koç

2024 yılında cesaretli ve girişimci yönünüz ile maddi olanaklarınızı genişletmek için adımlar atabilirsiniz. Atılımlarınızı duyurmak için Mayıs ayı sonlarını bekleyin. Çalışmalarınızın ve verdiğiniz emeklerin karşılık bulduğunu göreceksiniz. Sosyal çevrenizde insanları etkileyecek, sizi hedefinize bir adım daha yakınlaştıracak insanlarla tanışacaksınız. Büyük projelerde çalışabilirsiniz. Bu yıl en fazla zorlanmayı evli olan ve ortaklık ilişkisi olan Koç burçları yaşayabilir. Kendi fikirlerinizi ve isteklerinizi dayatmaya kalkarsanız Mart ayı sonlarına doğru ipler iyice gerilebilir. Karşınızdaki kişilerin beklentilerini de göz ardı etmemelisiniz, orta yolu bulmaya çalışın. Kendi kimliğinizi yeniden keşfetmek istediğiniz bu süreçte değişimlere de açık olmanız gerekecek. Özgür davranmak ve bireysel kararlar vermek isteyebilirsiniz. Sağlığınıza her zamankinden daha fazla özen gösterebilirsiniz. Kilo alma eğiliminiz olabilir. Eylül ayındaki Ay tutulması ile sezgileriniz artacaktır.

Koç burçlarının maddi anlamda en iyi fırsatları yakalayacağı zamanlar, 30 Nisan ve 24 Mayıs arası olacak. Aşk kapımızı ne zaman çalar diyorsanız, 12 Temmuz ve 4 Ağustos arası bol bol sosyalleşin. Kariyerinizle ilgili adımlarınızı yılın ilk ayında 24 Ocak ila 16 Şubat arası ve yılın son ayları 12 Kasım 7 Aralık tarihlerinde atabilirsiniz.

Boğa

2024 yılında hayatınıza nasıl bir yaklaşım sergilerseniz geri dönüşümü o şekilde olacak. Olumlu bakarsanız birçok fırsatla karşılaşabilirsiniz. Sonuçlarını maddi ve manevi olarak almanız mayıs sonunu bulacaktır. Çalışıyor ve emek sarf ediyorsunuz, çok çalışmanızın karşılığını maddi olarak göreceksiniz. İnsanlara güven vereceksiniz. Kararsızlıklar yaşayabilirsiniz, Jüpiter’in burcunuzdan çıktığı Mayıs ayında ise enerjinizi doğru alanlara yönlendireceksiniz. Kariyerinizde daha göz önünde olacaksınız, zorlu işlerin üstünden geleceksiniz. Bu sene en çok para konularından yana şanslı olacaksınız. Arkadaşlarınıza güven duymakta zorlanabilirsiniz. İlişkilerinizi geliştirmek adına fikir alışverişleri yapmak iyi olacaktır. Sınırlarınızı zorlayın ve fırsatları siz yaratın. Çalışma ortamınızda sizi rahatsız eden konuları çözümlemek isteyebilirsiniz. Bulunduğunuz yerden farklı bir birime geçebilirsiniz. Düşünerek atacağınız adımlar kariyeriniz adına daha güçlü konuma gelmenize yardımcı olacaktır. Bu süreçte sizin dışınızda gelişen olayları da kendi lehinize çevirmeye çalışın. Çok koşturup yorulacağınız bu sene sağlığınıza ayrıca özen göstermeniz gerekecek. Rutin kontrollerinizi ihmal etmeyin. Kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Kontrol edemediğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Mart aylarında çalışma hayatınızı istediğiniz ölçüde düzene sokamadıysanız, Ekim ayı itibari ile çözüme kavuşturabilirsiniz.

Boğa burçlarının maddi anlamda en iyi fırsatları yakaladığı zamanlar, 24 Mayıs ile 17 Haziran arası olacak. Ne zaman aşık olurum diyorsanız 5 Ağustos 29 Ağustos arası daha uygun zamanlar olacaktır.  Kariyer anlamında kendinizi göstereceğiniz zamanlar ise; 17 Şubat ile 12 Mart arası olacak, senenin sonuna geldiğinizde statünüzü sağlamlaştırabilir ya da teklifleri yeniden gözden geçirebilirsiniz.

İkizler

2024 yılına girdiğinizde kendinizi duygusal açıdan yorgun hissedebilirsiniz. Enerjinizi depolamak, yalnız kalıp düşünmek için kendinize fırsatlar yaratın. Takvim 26 Mayıs’ı gösterdiğinde karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirebilmeniz için enerjinizin yerinde olması gerekecek. Yenileneceğiniz ve kendinizi ifade edebileceğiniz bir yıl sizi bekliyor. Yurtdışı bağlantılı işleriniz, akademik ve hukuki anlamdaki girişimleriniz bakımından desteklendiğiniz bir süreç olacak. İnandığınız şeyleri hayat prensibiniz haline getirebilirsiniz. Hayal ettiğiniz şeylere kavuşacak gücü kendinizde bulacaksınız. Mesleğinizde başarılı olmak sizin için önemli olacak. İşinizde ustalaşmak için daha çok çalışabilir, daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Bitmiş ilişkilerinizde yaptığınız hatalarınızdan ders çıkarmış olmalısınız. Rahatsızlık duyduğunuz arkadaşlarınızla görüşmeyerek işe başlayabilirsiniz. Zamanınızı heba etmeden, keyif aldığınız aktivitelerde bulunmalısınız. Sohbet edebileceğiniz, sizi anlayan insanlarla bir arada olmayı tercih edeceksiniz. Mart ayı sonlarına doğru çıkacağınız bir seyahatte, katılacağınız bir eğitimde karşınıza aşık olacağınız insan çıkabilir. İlişkilerinizde denge kurabilmeniz önemli olacak. Çocuklarınızın eğitimi ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Sosyal çevrenizde girişken davranacak, mücadeleci yönünüzü daha çok ortaya koyacaksınız. Destek almak istiyorsanız size yardımı dokunacak arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Belki de atacağınız adımla hayatınız değişebilir.

İkizler burcunun maddi açıdan en iyi fırsatları yakaladığı zamanlar; 18 Haziran 11 Temmuz arası olacak. Aşkta şanslı olacağınız zamanlar ise 30 Ağustos ile 22 Eylül arasında olabilir. Kariyerinizle ilgili adım atmak istiyorsanız 13 Mart ile 4 Nisan arası çok destekleyici, hedeflerinizden vazgeçmeyin.

Yengeç

2024 yılına girdiğinizde arkadaşlıklarınız, ekip çalışmalarınız size destek sağlayacaktır. Geleceğe yönelik hedeflerinizde karşınıza çıkan fırsatların arttığını görebilirsiniz. Ancak Mayıs ayı sonları itibari ile kendinizi iletişimden soyutlayabilir, tek başınıza kaliteli işler üretebilirsiniz. Finansal açıdan krizlerle mücadele edebilirsiniz. Bazen inişler daha iyi çıkışlar yakalamak için fırsat olabilir. Küllerinizden doğacaksınız. Farklı görüşleri de hayatınıza katarsanız daha objektif bir bakış açısı kazanabilirsiniz. Farkında olmadan kendinizi engelleyebilirsiniz. Kariyeriniz için sorumluluk almalısınız ve kendinize güvenmelisiniz. Kariyerinizle ilgili yeni bir rota çizebilirsiniz. Ebeveynlerinizle bağınız artabilir. Bir yandan kariyeriniz bir yandan eviniz derken ilişkilerinizi yönetmenin yolunu bulacaksınız. Yeni kararlar ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Mart ve Nisan aylarında iş ya da ev değiştirme gibi konular gündeminize gelebilir. Genel olarak hayata bakış açınızı genişletecek insanlarla ve projelerle yolunuza devam edeceksiniz. Eylül ayında yurt dışı seyahatler söz konusu olacak, ancak gerilimli olaylardan uzak durun. Ailenizle ilişkilerinizde söylemlerinize dikkat etmelisiniz. Fikir uyuşmazlıkları yaşayabilirsiniz, sağduyulu davranmaya çalışın. Ev değiştirme, ev dekorasyonu, şehir dışına taşınma gibi konular ekim ayı itibari ile iş ya da evlilik nedenli olabilir.

Yengeç burcunun maddi açıdan en iyi fırsatları yakaladığı zamanlar; 13 Temmuz ile 5 Ağustos arasında olacak.  23 Eylül ile 12 Ekim arası, sonbaharda aşk başkadır diyenler grubuna Yengeçlerde dahil oluyor. Kariyerinizle ilgili konularda 5 Nisan ve 29 Nisan arasında daha fazla hareketlilik yaşayabilirsiniz

Aslan

Başarıya ulaşmak için seçtiğiniz yolda destekleneceksiniz. Enerjiniz, kariyerinizde büyüme isteğiniz ve şansınızla hedefinize ulaşacaksınız. Mayıs ayının sonlarına geldiğinizde insanlar arasında popülariteniz daha çok artacaktır. Fikirlerinizi birçok kişiye anlatabileceksiniz. Kariyerinizde ilerlemeniz için sizi destekleyecek kişilerle bir araya gelmek isteyeceksiniz. Yeni tanıştığınız insanlar sayesinde imkanlarınız artabilir. Finansal anlamda güven duymadığınız kişilerle iş yapmayın. Bilginiz sayesinde yabancılarla kolay iletişim kurabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Mart ayında yakın çevrenizde iş kurmak için girişim yapabilirsiniz. Arabanızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Çıkacağınız bir seyahat size farklı fırsatlar sunabilir. Yakın çevrenizin desteğini almanız sizi rahatlatacak ve mutlu olmanızı sağlayacaktır. Eylül ayında para ile ilgili konularda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Ekonomik dengenizi bozacak durumlara karşı dikkatli olmalı ve zorunlu olmayan harcamalarınızı ertelemelisiniz.  Ekim ayına geldiğinizde eski anlaşmalarınızı bitirip, yenilerini imzalayabilirsiniz. Uzun vadeli olacak anlaşmalarınız ve ortaklıklarınızla ilgili sorumluluk alabilirsiniz. Kardeşleriniz ve yakınlarınızla alacağınız kararlar olumlu olacak.

Aslan burcunun maddi açıdan en iyi fırsatları yakaladığı zamanlar; 5 Ağustos ile 29 Ağustos arasında olacak. Aradığınız aşkı yılın ilk ayında bulabileceğiniz gibi Eros size ikinci bir şans daha verecek 18 Ekim ile 11 Kasım arasını da kullanabilirsiniz. Kariyerinizde 30 Nisan ile 23 Mayıs arasında önemli kararlar verebilirsiniz

Başak

2024 yılına çokça çıkacağınız seyahatleriniz, yurtdışı ile ilgili konularınız, iç dünyanızı besleyecek yeni öğretilerle dolu maceracı bir ruhu ile gireceksiniz. 26 Mayıs’a kadar hayallerinizi gerçekleştirmek için tüm gerekli parçaları toplayacaksınız. Mayıs sonunda artık işinizi büyütmek, yeni bir iş kurmak, kariyerinizde kendinizi göstermek sizin için daha kolay olacak.  Finansal kazanımlarınız olacak, kazanımlarınız ve gelir giderleriniz sene içinde aktif olacak. Maddi konularla ilgili sınavlardan geçebilirsiniz. Bu yıl öğrenmeniz gereken konu ise, her şeyi kendiniz halletmek zorunda değilsiniz, başkalarından da yardım alabilirsiniz olacak. Yılın ilk tutulmaları maddi kaygılarınızı artırabilir, kaynaklarınıza sahip çıkma isteğiniz artacak. Ödeme dengenizi ayarlayamadıysanız, Nisan başındaki tutulmanın etkilerini daha fazla hissedebilirsiniz. Sizi kendinize getirecek etkiler barındırıyor diyebiliriz. Finansal açıdan risk alma bu dönem için uygun olmayacak. Çalışma ortamınızda var olan sorunlara çözüm bulma, yeni bir sistem yaratma çabanız olacak. Enerjinizi işinize verebilirsiniz ve iş yerinizin asi insanı siz olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sorumluluklarınızı alma zamanı olacak. Yaz aylarının hareketliliğini sonbaharda dengeleme şansınız olacak.

Başak burcunun maddi açıdan en iyi fırsatları yakaladığı zamanlar; 30 Ağustos ile 22 Eylül arasında olacak. Romantik ilişkileriniz için 23 Ocak ile 16 Şubat arasında etrafınızdaki insanlara iyi bakın. Kariyerinizde kararlarınızı vermek için,  24 Mayıs ile 16 Haziran tarihlerini kullanabilirsiniz.

Terazi

2024 sizin değişim ve yenilenme yılınız olarak geçecek. Değişime direnç göstermeyen Teraziler kazanacak. Yaratıcılığınızı keşfedeceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında hayatınıza daha fazla seyahat olacak. Farklı insanlarla bir arada olacaksınız, yeni eğitimler, girişimler ve uluslararası bağlantılarınız faal olacak. Yeteneğinizi, hobilerinizi, yaratıcı fikirlerinizi sosyal mecralara taşımak isteyeceksiniz. İlişkilerinizde önemsenmek isteğiniz artacak. İkili ilişkilerinizde benmerkezci davranabilirsiniz. Duygu geçişlerinizin fazla olacağı bir yıl olacak. Rutin hayatınızın sorumlulukları zaman zaman ağır gelebilir. Olumlu düşünmeniz işlerinizi kolaylaştıracaktır. 25 Mart’taki tutulma burcunuzda gerçekleşeceği için daha fazla etkilenebilirsin.Bitişler ve başlangıçlar yaşayabileceğiniz, Mart ve Nisan ayları sizin için hareketli olacak. Hayatınıza yeni bir sayfa açarak başlayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda hızlı gelişmeler olabilir. Evcil hayvanlarınız varsa sağlık kontrollerini ihmal etmeyin. Çalışma ortamınızda yaşanan olaylardan etkilenebilirsiniz. Bu yıl bekar Terazi burçları evlilik kararı alabilir

Terazi burcunun maddi açıdan en iyi fırsatları yakaladığı zamanlar; 23 Eylül ile 17 Ekim arası olacak. Aşk ne zaman diyorsanız; 17 Şubat ile 11 Mart arası daha şanslı zamanlar olacak. Kariyer fırsatlarınız ise, 17 Haziran 11 Temmuz arasında olacak.

Akrep

2024 yılına girdiğinizde artık ilişkiler konusunda şans sizden yana olacak. Kendi kurallarınızı koyacaksınız. Mayıs ayı sonlarına doğru ortaklı ve ikili ilişkilerinizde farklı bakış açıları ile davranabilirsiniz. Deneyimleriniz ve kendinizi ifade etmeniz değişecek. Eviniz ve ailenizle ilgili konularda yeniden yapılanma ve değişimler söz konusu olabilir. Bilinçaltına ittiğiniz geçmiş konularınızın su yüzüne çıktığını ve artık çözüme kavuşturmanızın zamanının geldiğini göreceksiniz. Artık hayallerinizi gerçekleştirmek için rutin hayatınızda gözle görülür çalışmalar yapabilirsiniz.  Artık kaçmak ve kaos yok, bir düzene gireceksiniz. Mart ayı tutulmasında içsel yolculuğunuzla farkındalıklar kazanabilirsiniz. Kontrol etmek yerine biraz daha akışta kalmanın keyfini sürebilirsiniz. Disiplinli çalışmak, azimle devam etmek size çok şey kazandıracak. Kendinizi engellenmiş hissederken, artık küllerinizden doğacaksınız. İşinizde terfi ya da iş değişikliği söz konusu olabilir. Eylül ayında aşk hayatınız renklenecek, başlangıçlar ve sonlanmalar yaşayabilirsiniz.

Akrep burcunun maddi açıdan en iyi fırsatları yakaladığı zamanlar; 01 Ocak ile 22 Ocak arası şanslı zamanlar, milli piyango alabilirsiniz. 12 Mart ile 4 Nisan arasında aşk daha çok konuşulacak. Kariyer açısından 12 Temmuz ile 5 Ağustos arasını kullanabilirsiniz.

Yay

2024 yılına girerken çalışma alanınızda netlik ve bir düzen ihtiyacı doğacak. Desteklendiğiniz ve birçok işi hallettiğiniz bu dönem artık iş tanımınızı netleştirmeniz gerekebilir. Mayıs ayı sonlarına geldiğinizde ilişkiler ve ortaklıklar alanında birçok alternatif arasından seçim yapmak durumunda kalabilirsiniz. Fikirleriniz ve düşünceleriniz önem kazanacak. Daha fazla kişiye ulaşabilmek adına teknolojiden destek alabilirsiniz. Kendinizi ifade etme konusunda mücadelenizi vereceksiniz. Sosyal çevrenizin genişlediği, insanlarla bir arada olacağınız bir süreç olacak. Aşkı arayanlar içinde şanslı zamanlar olacak. Yeteneklerinizi ortaya çıkaracağınız ve kendinizi gösterebileceğiniz bir yıl olacak. Aileniz ve evinizle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Evinizin güvenli limanınız olacak, kendinizi garantiye aldıktan sonra tekrar kanat çırpmaya hazır olacaksınız. Arkadaş gruplarınızda dengeyi gözetmeniz gerekebilir. Sizin isteklerinizle genel gündemler arasında kalabilirsiniz. Grup çalışmaları ve arkadaş çevreniz sayesinde kariyerinizde atılım yapabilirsiniz.

Yay burcunun maddi açıdan en iyi fırsatları yakaladığı zamanlar;  23 Ocak ile 16 Şubat arasında olacak. Aşk hayatınızdaki hareketlilik ise 5 Nisan ile 29 Nisan zamanlarında olacak. Kariyerinizde 5 Ağustos ile 29 Ağustos arasını değerlendirebilirsiniz.

Oğlak

2024 yılında özgür olacak ve yeniliklerle hayatınızı şekillendireceksiniz. Yılın ilk yarısını hobileriniz ve keyif aldığınız alanlarda daha rahat geçirirken, 26 Mayıs sonrasında yeni iş fırsatları ile karşılaşacaksınız. Sağlık konularında da tedavi süreçleriniz varsa olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Plüton burcunuzu terk ediyor artık özgürleşmeye hazırsınız. Verdiğiniz emeklerin karşılığını alacaksınız. Maddi ve manevi açıdan kendinizi güçlü göstermek isteyeceksiniz. Kariyerinizi sağlam zemine oturtmak için çok çalıştınız 2024’te artık eviniz ve aileniz ile ilgili konular daha önde olacak. Ailenizle ilişkilerinizi ve işinizi bir dengede tutmanız size avantaj sağlayacak. Sevdiğiniz dostlarınızı, ailenizi evinize davet edebilir, bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.  Yakın çevreniz, kardeşleriniz ile iletişiminizi kuvvetlendirmeniz gerekecek. 25 Mart’ta ki tutulma mesleğinizde gelmek istediğiniz noktada duygusal yoğunluk ve baskı hissettirebilir. 25 Mart ile 8 Nisan tutulmaları iş değiştirme, terfi etme, farklı sektöre geçme gibi konularla ev değiştirmek, ev alma durumlarını ortaya çıkarıyor. Bahar ayı size evde ve işte değişim rüzgarları estiriyor.

Oğlak burcunun maddi açıdan en iyi fırsatları yakaladığı zamanlar;  17 Şubat ile 11 Mart arası olacak. Aşk konuları 30 Nisan ile 23 Mayıs aylarında daha yoğun olabilir. Kariyerinizde adım atmak için 30 Ağustos ile 22 Eylül daha elverişli zamanlar olacak

Kova

2024 Yılında artık Kova burçları eskisi gibi olmayacaksınız. Plüton gezegeninin burcunuza geçmesi ile fiziksel ve ruhsal anlamda dönüştüğünüzü hissedeceksiniz. Kontrolü elinize aldığınız bir yıl olacak. Göz ardı ettiğiniz yeteneklerinizin ortaya çıkma zamanı olabilir. 26 Mayıs’a kadar ev almak satmak, evinizi taşımak gibi konularda olumlu etkiler alıyorsunuz. Bu konularla ilgili işlerinizi bu süreçte tamamlamanız daha kolay olacaktır. Mayıs sonlarında artık çocuklar ve aşk hayatınız hareketlenecek. Çocuk sahibi olmak isteyenlerin desteklendikleri bir süreç olacak. Sevildiğinizi hissetmek iyi gelecek, romantik başlangıçlara hazırsınız. İletişim konularında kendinizi daha iyi yapılandırabilirsiniz. Yazabilir, teknolojiniz nimetlerinden faydalanarak sesinizi daha çok duyurabilirsiniz. Sosyalliğinizi artıracak girişimlerde bulunmalısınız. Uzaklaşmak ve hayatınıza yenilikler katmak isterken, diğer yandan kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Yapmak istediklerinizin peşinden gidin. Yeni bir eğitim, seyahat planları size farklı bir açıdan hayatınızı sorgulamanızı sağlayacaktır. Nisan ayındaki tutulmada reklam ya da medya ile ilgili konularda şansınızı deneyebilir, işinizle ön plana çıkabilirsiniz. Finansal açıdan mali durumunuzu kontrol altında tutmanız iyi olacak.

Kova burcunun maddi açıdan en iyi fırsatları yakaladığı zamanlar; 12 Mart ile 16 Nisan arası uygun olacaktır. Aşk hayatınız 24 Mayıs ile 16 Haziran arasında hareketlenecek. Kariyeriniz açısından 23 Eylül ile 12 Ekim arasında oldukça destekleniyorsunuz, fırsatları kaçırmayı

Balık

2024 yılına girdiğinizde Satürn gezegeninin burcunuzdaki seyri sizi disipline etmeye devam edecek. Sınırlarınızı daha net belirleyebilirsiniz ve yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz. 26 Mayıs’a kadar aktif iletişiminiz, yakın çevrenizin desteği ile daha çok şey başarabilirsiniz. Haberleşme trafiğiniz artacak ve bu sayede yeni anlaşmalar yapabileceksiniz. Mayıs ayı sonlarında ev alma hayali kuran Balıklar için uygun şartlar oluşacak. İç dünyanızı zenginleştirmek isteyebilirsiniz. Farklı ve marjinal fikirlerinizi dile getirmekte zorlanacaksınız. Kendi kazançlarınızla ilgili sorumluluğunuzu alacak, finansal anlamda güçleneceksiniz. Kendi değerlerinizi oluşturmak ve hayatın birçok alanında istikrarlı davranmak önemli olacak. 25 Mart ve 8 Nisan tutulmaları da bu süreci hızlandıracak. İçsel dengelerinizi yeniden inşa etmeniz gerekebilir. Siz aslında krizleri yönetmeyi biliyorsunuz, bu sefer sadece mantıklı hareket etmeniz yeterli olacak. Nisan ayına geldiğinizde para evinizde gerçekleşecek tutulma size maddi anlamda bolluk getirecek. Üretir ve vazgeçmeden yola devam ederseniz kazançlı olan siz olacaksınız. 18 Eylül’deki Ay tutulması burcunuzda olacak ve size bazı kararlar aldıracak

Balık burcunun maddi açıdan en iyi fırsatları yakaladığı zamanlar;  5 Nisan ila 29 Nisan arasını kullanabilirsiniz. Romantik ilişkiler için 17 Haziran ila 11 Temmuz arası daha açık olabilirsiniz. Kariyerinizi şekillendirebileceğiniz zamanlar ise; 18 Ekim ve 11 Kasım arası uygun olacaktır

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.