Merve Taştan: “İnsanların hayatına dokunarak yenileniyorum”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başarı hikayesiyle dikkat çeken Merve Taştan, hayallerini gerçekleştirmeye ve insanların yaşamına dokunarak kendisini yenilemeye devam ediyor. Hem bir anne hem de başarılı bir rol model olan Taştan; “5 çocuklu bir anne olarak hayalim hep kendimi geliştirmek çalışmak oldu idealist bir anne ve birey olmaya çalıştım” diyor.

Sarıyer’in tanınan isimlerinden, edindiği mesleki tecrübeler ve aldığı eğitimlerle dikkat çeken Merve Taştan, hem bir anne hem de iş yaşamında dikkat çeken başarılarıyla örnek oluyor. Taştan; yaşamının tüm kadınlara örnek olarak hayata değer katan noktalarını işaret ederek, “5 çocuklu bir anne olarak hayalim hep kendimi geliştirmek çalışmak oldu. İdealist bir anne ve birey olmaya çalıştım. Kadınlar yaşamın içinde başarılarıyla var olmaya devam edecekler” dedi.

“İNSANLARIN HAYATINA DOKUNDUKÇA YENİLENEREK MUTLU OLUYORUM”

Hayallerini gerçekleştirdikçe mutlu olduğunu anlatan ve Sarıyer Gazetesi’ne konuşan Taştan; “5 çocuklu bir hayat ile yaşamımı sürdürüp insanların hayatında dokundukça kendim yenilenip daha mutlu oluyorum. Çocuklar ile bir şey başarıp önce çocuklarıma sonrada çevremdeki kadınlara örnek olup her şeyi başarabileceklerini onlara da inandırmaya çalışıyorum. Siz kendinize inanırsanız başaramayacağınız hiçbir şey yok buna inanın bu hayattan hepimiz bir şekilde geçeceğiz benim amacım hayatımdan dolu dolu geçmek olsun” ifadelerine yer verdi.

MERVE TAŞTAN KİMDİR?

Aslen Bosna Hersek göçmeni bir ailenin evladı olarak gözlerini açan Merve Taştan, İstanbul Eminönü’nde doğdu. İş hayatına lise yıllarında eczanede kalfa yardımcılığı ile başladı. Daha sonra 2009 yılında eşi Mehmet Taştan ile evlendi. 2010 ve 2012 yıllarında peş peşe anne oldu. İlk olarak çocuklarını büyütürken eğitimler aldı. İSMEK ve Halk Eğitim Modelistlik, Model ve Çizim Basit Dikiş Tekniği, İngilizce a1 a2 Seviye Diksiyon Eğitimleri aldı. Daha sonra 2016 yılında 3. oğlunu kucağına aldı. 3 çocuk ile eğitimlerine bir süre ara verdi. 2018 yılında üniversite sınavına hazırlanıp ilk olarak İstanbul Üniversitesi Adalet Bölümü’nü bitirdi. Daha sonra 2020 yılında İstanbul Atlas Üniversitesi Cerrahi Hemşirelik Bölümü’nü bitirdi. Bu sırada 4. oğlunu kucağına aldığı için işlere bir süre ara verip çocuklarıyla ilgilendi. 5 çocuklu bir anne olarak hayalim hep kendimi geliştirmek çalışmak oldu idealist bir anne ve birey olmaya çalıştım bu sırada evde çocukları büyütürken canım çok fazla sıkıldığı için Biruni Üniversitesi’nde Aile ve Çift Danışmanlığı ve Aile ve Çift Terapi Eğitimi aldı. Daha sonra Arel Üniversitesi’nden Aile koçluğu, Yaşam koçluğu, Çocuk ergen emdr ve NLP uygulayıcı eğitim alıp yaklaşık 2 yıldır eğitimleri ile insanlara online terapi ile yardımcı oluyor ve bazı yakınlarına da yüz yüze danışmanlık yapıyor. Bildiği diller İngilizce, Hırvatça, Sırpça ve az seviyede Rusça’dır. Taştan, ailesiyle birlikte İstanbul Sarıyer’de ikamet ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.