Tokat Derneği’nden Şükrü Genç’e destek metnine yalanlama!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tokatlılar’a ait bazı derneklerin Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e destek için imzalı metin hazırladıkları ifade edilmişti. Ancak metinde imzası görülen TOKAT ALMUS KAPICI KÖYÜ KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YÖNETİM KURULU söz konusu imzanın sahte olduğunu ve kendilerine ait olmadığını açıkladı. Açıklamada “Herkes hür iradesiyle seçimini yapar” denildi.

***

İŞTE TOKAT ALMUS KAPICI KÖYÜ KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YÖNETİM KURULU’NUN KONUYLA İLGİLİ OLARAK ÜYELERİNE GÖNDERDİĞİ VE KAMUOYUNA YAPTIĞI O AÇIKLAMA;

Sayın üyelerimize ve tüm halkımıza duyurulur!

17 Mart tarihinde Tokat STK’ları ve Tokat yöre dernekleri adına Sarıyer Belediye Başkanlığı adaylık süreciyle ilgili yapılan duyuruda derneğimizin ismi kullanılarak bu duyuruya imza atmış gibi gösterilip Kapıcı Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği, bahsi geçen bağımsız başkan adayına destek verecek gibi lanse edilmiştir.

Şunu belirtmek isteriz ki, derneğimiz kurumsal olarak yada hiçbir yöneticimiz şahsi olarak bu duyuruya hiçbir şekilde taraf değildir ve imza atmamıştır. İmza bize ait değildir. Dernek olarak da hiçbir üyemizi hangi siyasi partiye ya da bağımsız adaya oy vereceği yönünde bir yönlendirme yapmamıştır, yapmayacaktır. Tüm üyelerimiz ve köyümüze mensup herkes özgür iradeleriyle kendi seçimini kendileri yapacaktır.

Aşağıdaki duyuruya taraf olmadığımızı bir kez daha tekrar tüm halkımıza ve üyelerimize saygıyla duyururuz.

TOKAT ALMUS KAPICI KÖYÜ KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YÖNETİM KURULU

ŞÜKRÜ GENÇ, TOKATLILAR’IN KENDİSİNİ DESTEKLEDİĞİNE DAİR BASIN OFİSİNDEN ŞU AÇIKLAMAYI YAPMIŞTI;

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.