Metin Akman

İnsanımız yaşamın güzelliklerini hak ediyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dostlarım; yaşamak güzel, nefes alabilmek mutluluk sağlık yaşama sevinci demek, bir nefestir yaşamak demek hayatın bir nefes kadar kısa ve nefes aldığın kadar uzun olduğunu anlatan bir ifade beni çok etkilemiştir.

Bu nefesi güzel bir ülkede eşit haklara sahip olarak hak hukuk adaletin insan haklarına uygun ve yakışır bir şekilde uygulandığı, ülke insanlarının yasama yargı ve yürütmeye (YYY) dil, din, ırk ayırımı olmadığına inandıkları bir ülkede alabilmeleri kadar güzel bir şey yoktur.

Dünyaya geldiğimiz andan itibaren insanoğlu için yaşama savaşı başlar. Sağlık her şeyin başıdır bu savaşta ancak hem vücut hem de akıl sağlığın yerindeyse başarılı olabilirsin. Güzel ülkemizde Atatürk ilkeleriyle insan olmanın hasletlerini elde etmiş olmanın gururunu içimizde hissediyoruz.

ATATÜRK, ona borçluyuz ta derinden çünkü yurdumuzu düşmanlardan o kurtardı. ATATÜRK Cumhuriyetimizin temellerini çok sağlam atmış Türkiye’nin demokrasiyle, yönetilen laik bir ülke olmasını sağlamıştır. Kadınlara eşit haklar verilmesini sağlayan ve oy kullanabilmelerinin önünü açan o dur. Tüm kadınlarımızın seçimlerde oylarını kullanmaları onların ATA’mıza olan sevgi ve saygılarının gereğidir.

Demokrasi insanca yaşamaya en yakın eşitlik hak hukuk adaletle yönetim şeklidir ülke halkı hep birlikte kendini yönetecek parti veya partileri seçecek kendi iradesini gösterecektir. Hak verilmez alınır hakkı elde etmek için çok büyük mücadele yapılmıştır, hiç bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı haklarını asla bırakmayacak asla pes etmeyecektir.

Atamızın izinde onun çizdiği yolda onun ilkelerine uyarak Cumhuriyetimizi ilelebet muhafaza ve müdafaa edecektir. Türkiye seçimini yapıyor, kadın haklarına, eşitliğe, adalete inanan halkımız refah ve huzuru için en iyi yönetecek kişiyi seçecektir.

Sistem zor ve hata yaptıran bir sistemdir sağduyulu vatansever insanı seven bir kişilik seçilecektir, hepimiz aynı gemideyiz ve bu geminin dünya durdukça yoluna devam etmesi lazım,

Üniter yapımızda halkımız el ele omuz omuza gururla seçimini yapmaya devam edecektir. İnsanımız yaşamın güzelliklerini hak ediyor. Hiç bir yabancı toplum senin bilge ve zeki olmanı istemez insanlar akıllıysa boyun eğdirilemezler. Aklını insanların refahına huzuruna mutluluğuna kullanacak insanı seçebilmeliyiz 2. yüzyıl Türkiye’nin şahlanışı olmalıdır.

Türkiye seçimini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar seçerek yaptı, her zaman söylediğimiz gibi demokrasilerde halkın iradesinin önüne geçilmez sözünün doğruluğu gene kanıtlanmıştır. Türkiye’miz için hayırlı olsun, istenirse her şeyin güzel olabileceğine inanıyorum. Cumhurbaşkanımızı kutluyorum.

Mart 2024’deki belediye başkanları ve meclis üyeleri seçimine hazır olmalıyız.

Hepinize sevgiler dostlarım her şey çok güzel ve gönlünüzün istediği gibi olsun inşallah, hoşça kalın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.