Metin Akman

Liyakati en yüksek olan Devrim Elvan gözüküyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dostlarım; enflasyon aynen hatta artarak devam ediyor. Orta direkler yoksulluk sınırında, emekçiler açlık sınırının altına düştü. Hepimiz ekonomiden sorumlu ekibin başarısı için dua ediyoruz. Umutlanacak bir durum şu an için yok!

Emekliler en zor durumda olanlar, maaşlarında hiçbir artış olmadan rüzgara kapılmış yaprak gibi savrulup duruyorlar. Güçlerine gidense o kadar sene emek verip çalışmışlar en çok ihtiyaçlarının olduğu yaşlılık dönemlerinde aldıkları maaşları ne barınma ne beslenme ne de giyim masraflarını karşılamaz durumda olması o yüzden çok kırgın durumdalar.

Genel seçimden çıktık, yerel seçime gidiyoruz. Muhalefet elindeki büyük şehirleri kaybetmemek için çok çalışmaya ve hiç hata yapmamaya mecbur! Hem siyaseten hem hizmetten yana doğruları yapmak durumundalar.

Cumhur İttifakı iktidar olduğu için muhalefetin elindeki belediyeleri almak ve muhalefetin kalmaması için çalışıyor doğal olarak. Bizler halk olarak memnuniyet veya memnuniyetsizliğimizi sandıkta söyleyeceğiz.

Genel seçimden sonra en büyük muhalefet partisi CHP’de yönetim değişikliği olduğunu biliyoruz değişim ve yenilik isteyen gurup kazandı tabi ki doğrular zaman içerisinde belli olacaktır, onun için hata yapılmaması gerektiğini düşünüyorum cesur ve doğru kararların alınmasını umuyorum.

Sarıyer’imizde CHP’de belediye başkan adayı olmak isteyen çok aday adayı var. Aday adayı çokluğu mevcut başkanın boşluğu anlamına da gelebilir.

Aday adaylarının hepsi tanıdığımız bildiğimiz arkadaşlar biri hariç Sarıyerli ve 13 senedir CHP üyesi olan STK’larla yakın çalışmaları olan profesörlüğe erişmiş orman yüksek mühendisi öğretim üyesi aynı zamanda avukat olan aile babası genç bir kardeşimiz çeşitli çevre kuruluşlarında üyelik yöneticilik yapmış kendini Sarıyer belediye başkanlığa hazırlamış mahalle mahalle inceleme yapmış sorunlara çözüm aramış ve hatta bu konuları bir kitap haline getirmiş, donanımlı bir kardeşimiz sıcakkanlı sevecen halkla bütünleşebilen bir kardeşimiz ben başkanlığa yakışacağını düşünüyorum.

Kendini Sarıyerlilere tanıtabildiğini düşünüyorum. Prof. Dr. Av. Osman Devrim Elvan… Tabi ki CHP’nin bu konudaki karar vericilerinin kararına saygı duyacağız elbet doğruyu bulacak bir yöntemle bu önemli görevi yerine getireceklerdir. Aday adaylarının hepsi saygı duyduğumuz zaman içerisinde Sarıyer’e emek vermiş saygıdeğer dostlarımızdır hepsini tanıdığınızı biliyorum, CHP’deki yenilik rüzgârına en uyacak olanın Devrim Elvan olacağını düşünüyorum.

AK Parti’nin aday adayları da Sarıyer’in tanınan insanları. Liyakati en yüksek olan Devrim Elvan gözüküyor. Hepsi liyakatli ama en yüksek olanı bana göre. Sarıyer’in çözüm isteyen birçok konusu var bu güne kadar seçilen belediye başkanları hepsi birçok eksiği gidermeye çalışmışlardır. Planlı programlı biri başkan seçilirse hem halkımızın mutlu bir halk olabilmesini sağlayacak hem insanlara iş alanları çocuklara ve gençlere de gerek spor gerekse eğitim alanında başarılı olmalarının yolunu açabileceğini düşünüyorum. Halkı mutlu edebilmenin hazzını tatmış biri olarak inanarak yazıyorum.

Seçilecek adaylığı ilan edilecek arkadaşımıza destek olacağız ve Sarıyer’de belediye başkanlığının CHP’de devam edeceğine inanıyorum. Heyecan dorukta hepinize sevgiler hoşça kalın güzel insanlar. 2024’ün hepimiz için umut, sevgi, maddi manevi güzellik, yaşama sevinciyle dolu, istediklerimizin gerçekleşeceği yeni bir yıl olmasını diliyorum kutlu olsun.

Şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Ailelerine sabırlar diliyorum hepimizin başı sağ olsun bir kez daha teröre lanet ediyorum Allah bir daha göstermesin inşallah amin.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.