İstanbul’un en iyi yat kiralama şirketi yatkiralama.net

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da yat kiralama hizmeti alacağınız güvenilir bir şirket arıyorsanız 20 yılı aşkın süredir İstanbul Boğazı ve Adalar koylarında profesyonel ekibiyle hizmet veren ve Sarıyer’in çocukları tarafından açılıp uzun yıllardır yat kiralama sektörüne yön veren yatkiralama.net sitesinden gönül rahatlığıyla destek alabilirsiniz. Tüm müşteri adaylarına karşı uyguladığı şeffaf fiyat politikası ve her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışıyla İstanbul’un en iyi yat kiralama şirketi olma özelliğini taşıyan firmanın filosunda yer alan birbirinden konforlu kiralık yatlarda ihtiyacınız olan tüm özel organizasyonları en iyi şekilde planlayabilirsiniz.

SAATLİK VE GÜNLÜK KİRALAMALAR

İstanbul’da yat kiralama hizmeti saatlik ve günlük konseptlerde verilmektedir. Saatlik yat kiralama genelde hiçbir özel neden olmadan yemekli ya da yemeksiz olarak stres atmak için yapılan boğaz turlarının yanı sıra doğum günü kutlaması, sürpriz evlenme teklifi, romantik yıldönümü yemeği, bekarlığa veda partisi, fasıl gecesi, mezuniyet balosu, iftar programı, nişan töreni, düğün eğlencesi, iş yemeği ve toplantı organizasyonları için tercih ediliyor. Günlük yat kiralama ise çoğunlukla Adalar ve Boğazda 09:00-17:00 saatleri arasında toplamda 8 saat sürecek şekilde organize edilen yüzme turları için tercih edilse de ihtiyacınız olan her türlü bireysel ve kurumsal organizasyon için de günlük kiralama hizmeti alabilirsiniz. Bugün itibariyle saatlik yat kiralama fiyatları 4.000 TL, günlük yat kiralama fiyatları da 30.000 TL’den başlamaktadır ve minimum yat kiralama süresi 2 saat olarak belirlenmiştir. Bu fiyatlar haberin yayınlandığı günden sonraki tarihlerde yüksek ihtimalle değişebileceğinden anlık olarak güncel ücretleri öğrenmenin en iyi yolu yatkiralama.net sitesine giriş yapmaktır.

BEBEK, KURUÇEŞME ve ARNAVUTKÖY SAHİLLERİ

Kiralık yatlar Bebek, Kuruçeşme ve Arnavutköy sahillerinde bağlı olduğundan kiralama günü kalkış ve varış noktası olarak bu sahillerden hangisi sizler için daha uygunsa onu kullanabilirsiniz. Anadolu yakasından kiralık yata giriş yapmak isteyenler için herhangi bir ekstra ücret talep edilmeden Kuleli, Kandilli ve Beylerbeyi sahilleri kullanılabilir. Daha uzak mesafedeki noktalardan yata binmek ya da inmek isteyenlerin ekstra ücretler ödemeleri gerekecektir. Hangi sahillerin ekstra ücrete tabi olduğu konusu yata göre değişiklik gösterdiğinden kesin bilgi almak için firmayla iletişim kurulması gerekiyor. Yat kiralama şirketi İstanbul Boğazındaki ücretsiz alış/bırakış yerlerini kullandığından marina ve iskele gibi ücrete tabi olan yerlerin kullanılmasını talep eden misafirlerin bu noktalardaki palamar ücretini ödemeleri gerekmektedir. Normal şartlarda kiralık yatlar bağlı olduğu yerden hareket ettiği zaman süreyi başlatır ve tekrar aynı noktaya gelindiğinde sürenin tamamlanmış olması gerekir. Kiralık yatların bağlı olduğu sahile daha uzak yerlerdeki konumlardan inmek isteyenlerin bitiş süresini aksatmayacak şekilde yattan ayrılmaları gerekecektir. Örneğin Arnavutköy’den hareket eden bir yat 2 saat üzerinden kiralandığında ve misafirler Karaköy’de inmek istediğinde 1 saatlik gezinin ardından yattan inmeleri gerekecektir çünkü Karaköy’den Arnavutköy sahiline geri dönüş yaklaşık olarak 1 saat sürmektedir.

ONLİNE FİYAT TEKLİFİ ALMA İMKANI

Haberin başında belirttiğimiz gibi yatkiralama.net firmasını İstanbul’un en iyisi yapan özelliklerinin başında uyguladığı şeffaf fiyat politikası geliyor. İstanbul yat kiralama sitesine giriş yaptığınızda karşınıza çıkan fiyat hesaplama aracından mouse ile hizmet detaylarını işaretleyerek (kişi sayısı, kiralama süresi, menü ve ekstra hizmetler) online olarak anında fiyat teklifi alabilirsiniz. Yani fiyatları öğrenmek için şirkete e-mail göndermeniz ya da telefon açmanız gerekmiyor çünkü fiyat bilgisi tüm site ziyaretçileriyle net olarak paylaşılıyor. İstediğiniz hizmetleri kapsayan bir organizasyon için yat kiralama şirketinin filosundaki tüm kiralık yatlara toplamda ne kadar ödemeler yapmanız gerektiğini öğrenip bütçeniz ve zevkleriniz doğrultusunda en uygun olanı seçtikten sonra iletişim sayfasındaki bilgileri kullanarak rezervasyon talebinizi firmaya iletebilirsiniz. Rezervasyon yaptırmak için ilk önce şirkete %50 oranında kaparo ödemesi gönderilmesi gerekiyor. Kaparoyu almadan kesin rezervasyon yapmayıp seçtiğiniz yat üzerine geçici opsiyonlar koyuyorlar. Size verdikleri süre içinde kaparoyu kendilerine göndermezseniz yat üzerindeki opsiyonu kaldırıp diğer müşteri adaylarından gelen rezervasyon taleplerini hızlıca değerlendirmeye alıyorlar. Ödemeyi İstinye mahallesinde bulunan ofislerine giderek çayınızı kahvenizi içerken elden yapabileceğiniz gibi o kadar vaktiniz yoksa mobil bankacılığı kullanarak şirketin banka hesabına da transfer edebilirsiniz. İstanbul’daki yat kiralama talep yoğunluğunu da göz önünde bulundurarak özellikle hafta sonu için bir organizasyon planlıyorsanız elinizi ne kadar çabuk tutarsanız o kadar faydalı olacağını bilmelisiniz. Aksi halde bir başkası beğendiğiniz kiralık yatı kendisi için rezerve etmiş olabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. 17 Nisan 2024, 10:20

    İstanbul’da yat kiralanacak en iyi şirket bence de yatkiralama.net

    Cevapla
  2. 26 Mart 2024, 17:33

    İstanbul’da yat kiralamak isteyen birinin bilmek isteyeceği herşey sitede var. Fotoğraf ve video kayıtlarıyla desteklenen içerik oldukça zengin, fiyat hesaplama aracını kullanmak da çok kolay. Gayet başarılı bir site olmuş, başarılar dilerim.

    Cevapla
  3. 26 Mart 2024, 11:06

    İstanbul’da yat kiralama işi yapan şirketler arasında fiyat bilgisini web sitesinde paylaşan ilk firma yanılmıyorsam yatkiralama.net olmalı. Birçok şirket internet ortamında hiçbir şekilde fiyat bilgisi paylaşmayıp gelen müşteri profiline göre bazen daha yüksek bazen de daha düşük fiyatlar verdikleri için bu durum kişilerde güven sorunu yaratıyor. Hiç kimse daha ucuza organize edebileceği bir turu çok daha fazla ücretler ödeyerek yapmak istemez tabi. yatkiralama.net adresindeki fiyatlar sayfasında saatlik ve günlük yat kiralama ücretleri ile menüler ve ekstra hizmetler için talep edilen tüm ücretler liste halinde net olarak paylaşılmış. Buradan ücretlere ayrı ayrı bakarak fiyat bilgisi öğrenilebileceği gibi sitenin ana sayfasındaki fiyat hesaplama aracından kişi sayınızı, kiralama sürenizi, menü ve ekstra hizmet tercihlerinizi işaretleyerek anında fiyat teklifi alabiliyorsunuz. Yat kiralama esnasında hiçbir kötü sürprizle karşılaşmadan sorunsuz bir organizasyon planlamak istiyorsanız tercihiniz kesinlikle yatkiralama.net olmalı.

    Cevapla
  4. 26 Mart 2024, 03:14

    İstanbul yat kiralama sektöründe yatkiralama.net gerçekten ayrı bir yere sahip. Fiyatlar sayfasında saatlik ve günlük yat kiralama ücretlerini yazmaları çok iyi olduğu gibi sitenin ana sayfası ve kiralık yatların detay sayfalarına yerleştirdikleri fiyat hesaplama aracını kullanarak müşteri adayları kendi yat organizasyonu paketlerini de hızlıca hazırlayabiliyorlar.

    Cevapla
  5. 25 Mart 2024, 21:24

    Birkaç sene önce yatkiralama.net üzerinden günlük yat kiralama hizmeti alıp boğazda yüzme turu düzenlemiştik. Güler yüzlü, saygılı ve ilgili bir ekip tarafından en güzel şekilde ağırlandığımız için çok memnun kalmıştık. Malum enflasyondan dolayı fiyatlar baya yükselmiş ama siteyi de yenileyip çok daha kullanışlı hale getirmişler. İstanbul Boğazı ve Adalar’da sorunsuz bir yat kiralama deneyimi yaşamak istiyorsanız yatkiralama.net şirketinden gönül rahatlığıyla hizmet alabilirsiniz.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.